2777
2789
عنوان

خورش مرغم بد میشههعع

92 بازدید | 7 پست

چکار میکنید خوب شه

خوشگل باشن مرغااااا

سسش هم همیشه مزه رب نیده یا اب

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مرغ ها رو با کره سرخ کن 

پیاز و سیر و فلفل دلمه رو ریز خرد کن و توی روغن مرغ ها سرخ کن 

چوب دارچین و هل و نمک و زعفران و رب بزن و بذار نیم ساعت با شعله کم سرخ بشه 

سس رو بری روی مرغ ها و کمی آب بریز

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

مرغ رو با ادویه مزه دار کن بعد انقدر سرخ کن تا سرخ سرخ بشه ، از روغن در بیار تو همون روغن پیاز نگینی فلفل دلمه و هویج رو سرخ کن بهش یه قاشق سرپر رب بزن، رب رو چند دقیقه تفت بده بهش یه قاشق ابلیمو اضافه کن مرغ هارو بزار روش تا بالای مرغا اب بریز ،با حرارت کم ۱/۵ساعت بپزه ،وسط پخت به هیچ وجه اب اضافه نکن اخر پخت زعفرون بزن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جور دیگه از اینستا یاد گرفتم مرغا رو با زردچوبه و نمک مزه دار کن بعد سرخش کن پیاز سرخ که شده این مرغارو روش بزار با رب گوجه که با آب حل شده رب آلوچه بود انگار مخلوط کن روش بریز درشو بزار بپزه 

مرغ رو سرخ میکنم

اول مرغ هارو یکم سرخ میکنم خیلی زیاد نه یکم طلایی بشن

بعد پیاز خیلی خیلی ریز یا رنده شده رو تو همون تابه با زردچوبه و رب تفت میدم تا خوش رنگ بشن

مرغ هارو میچینم و یکم اب میریزم با آلو خورشتی فلفل دلمه و هویج و ادویه میذارم میپزه تا  ابش غلیظ بشه

پیاژ خلالی تفت بده 

مرغت هم تو‌ادویه زردچوبه فلفل سیاه یکم ننمک و پاویریکا تفت بده میتونی فلف دلمه و سیر هم بزنی

یکم سرخ که شد یه ذره اب بریز درش رو ببیند رو شعله ملایم بزار بپزه

اخر کار هم زعفرون بزن میتونی ربیشم کنی از همون اول ولی باید ابش کم باشه 

خیلی خوب میشه اینجوری

من تعریف از خود نباشه زرشک پلو و مرغم عالیه کار خاصی هم نمیکنم 😁😁 

مرغا با یکم ادویه یا زعفرون مزه دار میکنم سرخ میکنم، پیاز  سرخ میکنم، بعدم پیاز سرخ میکنم، هویج و دلمه هم اضاف میکنم تفت میدم، ادویه هارو میزنم یه تفت میدم، سیر هم ریز میکنم توش یه تفت میدم و فوری رب میزنم و خوب تفت میدم که خامیش گرفته بشه و آب میریزم تا جوش بیاد مرغا میزارم توش 

اگه هم برا مهمون نخوام اصلا مرغ جدا سرخ نمیکنم همش تو یه قابلمه انجام میدم بازم خیلی خوب میشه 

البته من زیاد غذا بلد نیستم چند تا بلدم ولی همین چندتاشون خیلی خوب درست میکنم 😂😂