2777
2789
عنوان

مژه زیسه ای چیز مسخره ای بود واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 78 پست
خب ببین عزیزم اول باید به اندازه مژه های خودت نگاه کنی که مژه هات کوتاهه یا متوسطه یا بلنده؟با توچه ...

مرسی عزیزم  همه  اینکارا روکردم‌   اخرشم دیگه  حرفه ای شد کارم  بهم  نیومد  هیچ  تفییر خاصی نداد

مزه ها خودم  سایز همون  ده هستن  انگار  نمیخاستمم  تابلو  باشه

ولی راس میگی  حس میکنم  فقط برا انتها چش قشنگن   بقیش مژه های خودم باشع 

کاش دور نمینداختم‌ اینم  امتحان میکردم://

انقد خستم   نوشتی ریمل  با کیفیت   من خوندم  بی کیفیت :((

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

فقط با این چسب محکم میشه 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم همه اینکارا روکردم‌ اخرشم دیگه حرفه ای شد کارم بهم نیومد هیچ تفییر خاصی ندادمزه ...

خواهش میکنم.اشکال نداره چون بار اول بوده برات خسته کننده بوده و نتیجه دلخواهتو نگرفتی.چسبوندن مژه ریسه ای از همه مژه ها هم سخت تره.حق داری عزیزم.ان شاءالله سری بعد برا گوشه چشمت امتحان کن شاید خوشت اومد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من همیشه میزارم واقعا راضیم هر ۳.  ۴ تا دونه برش بزن بزار راحت تره چسبت جنسش خوب نبوده

گوشه خارجی چشمت رو دوتا پشت هم بزار کشیده تر شه

من چسب دان دارم عالیه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من اون روز اومدم بذارم هر کاری کردم نشد اعصابم خورد شد گذاشتم کنار😐😐😐😐😐🥴🥴🥴🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خواهش میکنم.اشکال نداره چون بار اول بوده برات خسته کننده بوده و نتیجه دلخواهتو نگرفتی.چسبوندن مژه ری ...

ممنون گلم 

من همیشه میزارم واقعا راضیم هر ۳. ۴ تا دونه برش بزن بزار راحت تره چسبت جنسش خوب نبودهگوشه خارجی چشم ...

مشکی یا سفید؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من اون روز اومدم بذارم هر کاری کردم نشد اعصابم خورد شد گذاشتم کنار😐😐😐😐😐🥴🥴🥴🥲

گذاشتنشو دیگه  بلد شد پلکتو میدی بالا از قسمت زیری مژه  بلیه موچین میزاریش

مشکی

منم مشکی هرکار میکنیم نمیتونم سرجاش بذارم 

چسبت خوب نبوده ۱۰ ام کوتاهه خیلی من ده رو برای مژه های جلو میزارم ۱۴ یا ۱۶ بزار ته مژه ات کشیده میشه چشمات انقدم قشنگ میشی بعدم اول ریملتو بزن ببین خودت کجا خالی داره اونجا ۱۰ ها رو بزار ۱۴ یا ۱۶ رو ته چشمت بزار