2777
2789

ادرار دختر بچه رو بردار برو حموم خودتو بشور باهاش دور تا دور خونه هم کمی از اون ادرار بریز به اضافه نمک 

من خودم انجام دادم و واقعا تاثیر گذاره 

بی زحمت بیاید تاپیک آخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله سوره بقره معجزست

اره ولی ۲ و نیم جزعه  هر روزم نمیتونم   قرص هم بهم نمیسازه  بعد از ۲۶ روز پرید میشم    دعاهدی  کوچکتر هم شتیدم هست ک بعد از نماز صبح  و بین نماز عصر و مغرب بخونیم    فقط نمیدونم دقیقا چ دعاهدی هستن 

بستگی داره ب نوع و مدل طلسم و جادو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

(خوندن سوره ایه الکرسی بر روی مهر و ...)

روشش  باطل السحر مجرب و خوب داخل تاپیکهام هست

خودم و خیلی ها نتیحه گرفتن

قرانیه و مطمعن

خاستی ی سر بزن ببین

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من ب قران و درمان قرانی اعتقاد دارم ن کارهای شیطانی

خب پس همونارو انجام بده شما راهکار خاستی منم گفتم تو پیام بالا ام بی احترامی کردی یادت باشه اینجا فقط تو نیستی همه ما هستیم و ب هم کمک میکنیم راهکار میخای بشین گوش کن هر کدوم و خاستی انجام بده ولی بی احترامی نکن 

چه آدمایی پیدا میشن

خب پس همونارو انجام بده شما راهکار خاستی منم گفتم تو پیام بالا ام بی احترامی کردی یادت باشه اینجا فق ...

عزیزم  ادم باید هر کار میکنه خدارم لحاظ کنه   

تو فکر کن    تو خونه ای ک اطرافش ادرار ریخته    اصلا  میشه زندگی کرد ؟؟؟؟ یا  با ادرار شستن خود ب نظرت کار درستیه   ؟!    از طرفی  با نجاست بیشتر   انرژی های بد جذب میشن  و کسی ک گفته این کارو بکن احیانا همونای نیستن ک قدیما میگفتن ادرارتونو بدین شوهراتون بخورن مطیع بشن ؟ 

از خدا میترسم    خدار لحاظ کنیم حتی تو مشاوره دادنامون     درسته سحر و جادو روش شیطانی ای هست ولی درمان شیطانی   محال ممکنه  درست باشه     شما هم هیچوقت انجام نده      

بازم ممنون ک امدی تاپیکم