گربه_ملوسمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2560 عنوان ازصب افتادم به لک 87 بازدید | 12 پست بچه ها چرا پریودی نمیاد کسی تجربه داره چیکارکنم شروع شه یعنی تنبلی تخمدانم برگشته چندماه بود تخمک گذاربم اوکی شده بود نکنه باز شروع شد من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛 1404/08/19 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3579 مشکل منم هست سه روزه که پریود شدم اما حجم خیلی کم و رنگ سیاهاحتمالا تنبلی شدت گرفته ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
گربه_ملوسمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2560 شایدم بارداری؟ البته اگر متاهلی ازاین شانسا ندارم بابا اقدامم کردم ولی فک نکنم من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
گربه_ملوسمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2560 شایدم بارداری؟ البته اگر متاهلی یکمم درد پریودی دارم اخه میشه مگه من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
گربه_ملوسمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2560 مشکل منم هست سه روزه که پریود شدم اما حجم خیلی کم و رنگ سیاهاحتمالا تنبلی شدت گرفته من اصلا خون نیست لک قهوهای کم من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3579 من اصلا خون نیست لک قهوهای کم من آویشن و رزماری خوردم. دمنوش زرشک خوردم. دارچین خوردم. گل همیشه بهار خوردم. شکممو ماساژ دادم اما هیچ تاثیری نداشت🥲🥲🥲 ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
گربه_ملوسمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2560 من آویشن و رزماری خوردم. دمنوش زرشک خوردم. دارچین خوردم. گل همیشه بهار خوردم. شکممو ماساژ دادم اما ه ... اخه من تنبلی تخمدان ندارم چندماه پیش داشتم الان اوکی شدم چندماه لکه بینی نداشتم من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
مامان،دوتا،گل،پسر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 4343 من اصلا خون نیست لک قهوهای کم اگه از موعدت گذشته بی بی بزن نشونه های بارداریم هست دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
گربه_ملوسمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2560 اگه از موعدت گذشته بی بی بزن نشونه های بارداریم هست نگذشته دقیقا امروز موعدمه من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3579 اخه من تنبلی تخمدان ندارم چندماه پیش داشتم الان اوکی شدم چندماه لکه بینی نداشتم تنبلی که درمان نمیشهفقط میشه با لایف استایل سالم کنترلش کردمن الان وزن اضاف کردم بدتر شده علائمم🥲 ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
گربه_ملوسمممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2560 تنبلی که درمان نمیشهفقط میشه با لایف استایل سالم کنترلش کردمن الان وزن اضاف کردم بدتر شده علائمم🥲 من اصلا نداشتم یه مدت گرفتم بعدم خوب شدم هیچ علائمی ازتنبلی ندارم ترشح تخمک گذاریم داشتم این ماه نمیدونم من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3579 من اصلا نداشتم یه مدت گرفتم بعدم خوب شدم هیچ علائمی ازتنبلی ندارم ترشح تخمک گذاریم داشتم این ماه نمی ... حالا اگه دیدی ادامه داشت یه سونو برو ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...