2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برم روانپزشک

425 بازدید | 80 پست

تمرکز ندارم موقع درس هر پنج دقیقه حواسم پرت میشه همش فکر میکنم خیالپردازی میکنم پشت میزم ب زور یه ساعت بتونم بخونم اونم ب زور فیلم اموزشی 

قبلا نقشه مغزی و نوار مغز دادم ADHD دارم انگار 

کنکور هم دارم

برم دکتر قرص و ریتالین شنیدم خوبه تجویز کنه یا نه میترسم اونام عوارض داشته باشن یا خیلی خواب اور باشن باز داستان شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراخودم عکسش فرستادم هوش مصنوعی همشو درست گفت

دکون درست کردن

یه روانپزشک که امریکا بود گفت اینا همه  الکیه میخوان پول بکنن 

پریشب هم یه خانم تاپیک زده بود که روانپزشک منشیش هی زنگ میزنه که کی میای گفتن چهل پنجاه میلیون باید خرج کنی 

من خودم سالها روانپزشک رفتم این خبرا نبوده 

الانم انلاین ویزیت میشم 

مثلا فرض کن تست ریه هم واسه همه لازم نیست ولی پزشکا واسه اینکه پول بزنن به جیب هر کی بره مطب ریه اش هم عالی باشه تست رو میگیرن که میلیونی بچاپن مردمو 

بروولی اگر شدید نباشه همون اول کاری ریتالین نمی نویسهشایدم تشخیص متفاوت دادنوضعیت خواب و خوراکت چجور ...

خوابم معمولا 1,2 می‌خوابم 8 ساعت خواب

خوراکمم ک معمولی هوس هله هوله زیاد دارم تو خونه باشه زود تمومش میکنم

اگه دبیرستانی هستی یه چکاپ کامل بده پزشک عمومی برات انجام بدی کم خونی و کم کاری تیروئید کمبود ویتامین د هم خیلی رو ذهن اثر میذاره ها 

من نزدیک چهل سالمه اون دفعه علائمم رو به چت جی پی تی گفتم گفتم حس میکنم بیش فعالم گفت نه 

بهت تکنیک میده تا تمرکزت رو مدیریت کنی

دست خودم نیس تکنینک اینا استفاده کردم ولی ناخوداگاه تو سرم صدا میاد یا دارم با خودم حرف میزنم یا یه اهنگ تو سرم میپیچه انگار یا ب گذشته و اینده فکر میکنم بیشتر مشکلم اینه حواسم پرت میشه چون فکر میکنم🤦🏻‍♀️

دست خودم نیس تکنینک اینا استفاده کردم ولی ناخوداگاه تو سرم صدا میاد یا دارم با خودم حرف میزنم یا یه ...

خب دقیقا برای همین میگم پیش روانشناس برو 

مشکلات حل نشده ذهنت تا حل نشه همینه 

دارو مثل اینه فقط سرکوبشون کنی حل نمیشه 

اگه دبیرستانی هستی یه چکاپ کامل بده پزشک عمومی برات انجام بدی کم خونی و کم کاری تیروئید کمبود ویتامی ...

24 سالمه

اره اینا رو ب حالت خفیف دارم کم خونی خفیف و...

خب دقیقا برای همین میگم پیش روانشناس برو مشکلات حل نشده ذهنت تا حل نشه همینه دارو مثل اینه فقط سرکوب ...

خستم بعضی وقتا ب صداهای تو سرم میگم خفه شیییددد😑🤦🏻‍♀️