2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف رتبه اش ۴۰۰ بود مردود شده با ۲۵ درصد سهمیه حالا چرا؟ چون رتبه شو فروختن اونم انسانی بود

بعد تو میگی با ۲۵ درصد و  معدل خوب  بدون اینکه چیزی تو کنکور چیزی بزنیم قبول میشیم؟😏

قطعاااااااااا مخصوصا ک انسانی.... این است قدرت سهمیه:

مناطق محرومیم عزیزم بخوابیم هم نمی‌تونیم بخونیم الان دوماه داریم میریم مدرسه دوازدهم معلم فلسفه و جامعه و تاریخ رو نداریم می‌خوام فیلم آموزشی دان کنم برای یه فیلم یک ساعت باید دو روز طول بکشه از برنامم عقب بیو فام و....

مایی که شب و روز درس میخونیم.....

مناطق محرومیم عزیزم بخوابیم هم نمی‌تونیم بخونیم الان دوماه داریم میریم مدرسه دوازدهم معلم فلسفه و جامعه و تاریخ رو نداریم می‌خوام فیلم آموزشی دان کنم برای یه فیلم یک ساعت باید دو روز طول بکشه از برنامم عقب بیو فام و....

اینا کوچک آرین مشکل هایی هست که داریم 

1404
مناطق محرومیم عزیزم بخوابیم هم نمی‌تونیم بخونیم الان دوماه داریم میریم مدرسه دوازدهم معلم فلسفه و جا ...

نگران نباش عزیزم سهیه اشته باشی 100 هیچ جلویی

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

قطعا تفاوت هست ولی خوب حقمونو همیشه ضایعست

مناطق محرومیم عزیزم بخوابیم هم نمی‌تونیم بخونیم الان دوماه داریم میریم مدرسه دوازدهم معلم فلسفه و جامعه و تاریخ رو نداریم می‌خوام فیلم آموزشی دان کنم برای یه فیلم یک ساعت باید دو روز طول بکشه از برنامم عقب بیوفتم به کلاس است ساده نمی تونم برم باورتون میشه ؟ یه کلاس آموزشی ساده نمیتونم برم و...

1404

دقیقاحال و روز من اینهمه درس خوندم اخر سری دانشگاه آزاد قبول شدمچون جامو توی دانشگاهی که میخواستم فر ...

امیدوارم تو هر مرحله ای از زندگیت این حقی که ازت گرفته شد بهت برگردونده بشه

مناطق محرومیم عزیزم بخوابیم هم نمی‌تونیم بخونیم الان دوماه داریم میریم مدرسه دوازدهم معلم فلسفه و جا ...

خب مشکل همینه

به جای جا به جایی نتایج میتونستن امکانات خوبی در اختیارتون بذارن

بهترین دبیر مدرسه مکان

تا هرکی خواست فرصت داشته باشه بخونه

و در آخر تلاش ها باهم رقابت کنن.

نه اینکه آخر سر رتبه ها جا به جا یشه میتونن اینور امکانات خوب دراختیادتون بذارن اونور ب تلاش خودتون وابسته باشه.