چطوری کسی باور نمیکرده این که دیگه هم از نظر علمی تایید شده هم دینی و مذهبی
خانوادم باور میکردن اینجارو گفتم کسی باور نمیکنه و البته مادر شوهرم فکر میکرد چون میخولم ازش دور شم میگم،اولین عید نوروز بود خونمون بودیم خواهرمینا شام خونمون بودن،اینا وقتی اومدن شوهر من هنوز سرکار بود یهو دامادمون گفت علی کجاس گفتم هنوز نیومده تو راهه بعد شنیدم به خواهرم گفت دروغ میگه علی تو اتاق قایم شده بعد به هوای تراس و سیگار کشیدن پاشد کل خونه رو گشت دید نه واقعا شوهرم خونه نیست بعد به خواهرم گفته بود به قرآن خودم دیدم علی از اون اتاق اومد بیرون دویید رفت تو اون یکی اتاق،ببین حتی اونم دیده بود😬
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون موقع بلد نبودم ولی رفتم پیش یه پیرمرد سید حتی نشونی کسی که دعا گرفته بود هم داد،چند تا دعا داد چند مدل کار انجام دادیم تا رفتن البته که بگم شب تا صبح اگر تو خونه قرآن پخش نمیشد نمیذاشتن بخوابیم
منم مشابهش دیدم توی خونمونیعنی با دید کامل ندیدم فقط صدا درمیارن یا در میزنن
من کامل دیدم به چشم متاسفانه من خودمم مدیومم و جایی باشن حس میکنم کاملا ولی اون موقع که واضح میدیدم به خاطر طلسمی بود که به قصد جدایی و دیوانه کردن ما گرفته بودن و من دعارو پیدا کردم سریعا اقدام کردم باطلش کردم
این موضوع مال ۹ سال پیشه و من کم تجربه و تازه عروس و اینکه من اصلا آدم رفیق باز و اهل رفت و آمد با همسایه نیستم،هرکی هم اومده بود فامیل بودن و خانواده به کی باید شک میکردم آخه