2777
2789
چطوری کسی باور نمی‌کرده این که دیگه هم از نظر علمی تایید شده هم دینی و مذهبی

خانوادم باور میکردن اینجارو گفتم کسی باور نمیکنه و البته مادر شوهرم فکر میکرد چون میخولم ازش دور شم میگم،اولین عید نوروز بود خونمون بودیم خواهرمینا شام خونمون بودن،اینا وقتی اومدن شوهر من هنوز سرکار بود یهو دامادمون گفت علی کجاس گفتم هنوز نیومده تو راهه بعد شنیدم به خواهرم گفت دروغ میگه علی تو اتاق قایم شده بعد به هوای تراس و سیگار کشیدن پاشد کل خونه رو گشت دید نه واقعا شوهرم خونه نیست بعد به خواهرم گفته بود به قرآن خودم دیدم علی از اون اتاق اومد بیرون دویید رفت تو اون یکی اتاق،ببین حتی اونم دیده بود😬

بلندترین فریاد من سکوت من است...
انشالله که خیره حرز امام علی یا جواد بگیر خیلی خوبه واسه تو ام انرژی بود از کجا فهمیدی واسه من خیلی ...

چشم 

میدونی من از بچگی انرژی آدمارو میدیدم شاید باورت نشه

البته الان دیگه نمیتونم

یعنی حاله سفید و سیاه کنار آدما میدیدم الان اگه تمرکز کنم شاید ببینم ولی سردرد شدید میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی از کجا مطمئنی جنازه بود شاید زنده بوده

نمی‌دونم بچه بودم

وسط گودال روی زمین 

اون وقت شب 

پس چی بود

خوابیده بود؟

شایدم جن بود

حالا هرچی بود زهره ترک شدم

یعنی دوییدم کفشم موند

می‌ترسیدیم برگردم کفشمو بردارم

خانوادم باور میکردن اینجارو گفتم کسی باور نمیکنه و البته مادر شوهرم فکر میکرد چون میخولم ازش دور شم ...

اونا می‌تونن به اجسام و اشیا هم تماس پیدا کنن درسته؟

حرز امام جواد بگیر

اون موقع بلد نبودم ولی رفتم پیش یه پیرمرد سید حتی نشونی کسی که دعا گرفته بود هم داد،چند تا دعا داد چند مدل کار انجام دادیم تا رفتن البته که بگم شب تا صبح اگر تو خونه قرآن پخش نمیشد نمیذاشتن بخوابیم

منم مشابهش دیدم توی خونمونیعنی با دید کامل ندیدم فقط صدا درمیارن یا در میزنن

من کامل دیدم به چشم متاسفانه من خودمم مدیومم و جایی باشن حس میکنم کاملا ولی اون موقع که واضح میدیدم به خاطر طلسمی بود که به قصد جدایی و دیوانه کردن ما گرفته بودن و من دعارو پیدا کردم سریعا اقدام کردم باطلش کردم

اجازه نده هرکسی وارد خونت بشه

این موضوع مال ۹ سال پیشه و من کم تجربه و تازه عروس و اینکه من اصلا آدم رفیق باز و اهل رفت و آمد با همسایه نیستم،هرکی هم اومده بود فامیل بودن و خانواده به کی باید شک میکردم آخه