2777
2789
عنوان

از تاناکورا برگشتنی باید دستامونو بشوریم ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 112 پست
موفق باشی عزیزمببخشید که باهات شوخی کردم

عزیزی 🎀

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی صدبار دستمو میشورم

😱😱😱

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من یه موقع خرید میوه و تره بار میرم ، دستکش یه بار مصرف میپوشم چون به پیاز و سیب زمینی و میوه و... د ...

دقیقا بله کار درسته .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چند روز یبار حموم میری؟من حس میکنم بیشتر از یه کوچولو میکروب داری 😂ببخشیدا ولی خود میکروب باید بیاد ...

😂😂😂😂لعنتی

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

چطوری از بوی تاناکورا خوشت میاد؟

یبار با اصرار مادرم رفتیم هنوز یادم میفته حالت تهوع میگیرم تازه فروشگاه جای خوبی بود و باکلاس بود

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

من یه بار رفتم سوپرمارکت 

دیدم یه آدم چرک داره موادغذایی رو میذاره قفسه چند تا هم از دستش افتاد رو زمین برداشت گذاشت

با خودم گفتم یعنی من دست به این بسته بندیا میزدم بعد دستمو به دهنم میزدم ؟ دیگه همیشه حداقل الکل میزنم بهشون

اون لباس ها معلوم نیست تن‌زنده بوده یا مرده و طرف چه بیماری های داشته واگیر و یا غیر واگیر .تو رو خدا به سلامتی خودت رحم کن دختر .دستتون بشور و هیچ وقت سمت این لباس ها نرو‌ ،من پدرم فروشنده این لباس ها بود یه مدت .مامانم به لباس ها دست. زده بود دو سه تا شم برداشت پوشید قارچ پوستی گرفت بامکافات خوب شد 

اولا اینکه حتی لباس نو رو از بیرون میاری باید بشوری 

موقع تولید و دوخت و جابجایی و اینا به هزار جا خوردن و هزار نفر دست زدن دیگه چه برسه تاناکورا

دوما ادم سلیم و عاقل از بیرون میاد کلا دستشو باید بشوره به کلید کارت بانکی دستگیره ماشین و در و بند کفش به هیچ کدوم مگه دست نمیزنی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اون لباس ها معلوم نیست تن‌زنده بوده یا مرده و طرف چه بیماری های داشته واگیر و یا غیر واگیر .تو رو خد ...

از کجا می‌دونی از جای دیگه قارچ نکرد 

از کجا می‌دونی از جای دیگه قارچ نکرد

نگرفت