2777
2789
عنوان

کدوم شهره که یه بار رفتین و دیگه نمیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 12608 بازدید | 280 پست
متوجه ام عزیزممن خودم عاشق شهر تبریزمبارها هم سفر کردم ولی با این حال منم اسم مناطق زیادی رو ازش نمی ...

عزیزم درسته ول باورکنید خیلی ادعاهادرمورد شهرما اصلا واقعیت نداره اخه جدای بد یاخوب بودن هر فروشنده ایی دنبال فروشه چرا بایدمثلا یه فروشنده چون فارسه مشتری نخواد باهاش ارتبط بگیره اخه عقلانی نیست این😂 بگه گرون فروخت  اوکی باورمیکنم ولی این دیگه خدایی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراملک پایین ترین نقطه ی تبریزه مثل شوش تهران حق داری نخوای بیای تبریز اگه فقط قراملکو دیدی

عزیزم 

بذار درست‌تر بگم خدمتتون

من دوران کودکیم عیدها همیشه یا تبریز بودم یا مازندران که از سمت پدری مازنی هستم.

اما تهران بدنیا اومدم و بزرگ شدم

استانبولی رو یاد گرفتم اما چون دائم در معرض زبان آذری نبودم روی اون مسلط نشدم و حتی میتونم بگم بلد نیستم

دوران دکتری توی دانشگاه تبریز یک همایشی برگزار شد

به نام «همایش سالانه عدالت ترمیمی»

این همایش هر سال در یک دانشگاه برگزار میشه

کاشان، مازندران، تربیت مدرس تهران و …

رفتاری که اون سال با دانشجوهای دکتری بخاطر تسلط نداشتنشون روی زبان ترکی کردن وحشتناک بود.

چون بنظر من دانشگاه یک محیط آکادمیکه

و توی همایش که یک شهر میزبان میشه اهمیتی نداره کسی به چه زبانی صحبت میکنه

این خاطره بد به جا موند

من جواب سوال رو دادم با احترام

اما در مقابل بی احترامی‌تون من باز هم سعی کردم تجربه‌ام رو بیان کنم و بهتون توهین نکنم 

خواه پند گیر، خواه ملال

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم درسته ول باورکنید خیلی ادعاهادرمورد شهرما اصلا واقعیت نداره اخه جدای بد یاخوب بودن هر فروشنده ...

منم باور ندارم خیلی از حرفایی که درباره تبریز میزنن

ولی قبول کنین برخورد بعضی از همشهری هاتون در همین تایپک اصلا زیبا نیست ..

و مردم همین برخورد رو میبینن و نشناخته دید منفی پیدا میکنن

پدر من آذری بلده ول تو یکی از سفرهامون به تبریز از قصد تماما فارسی حرف زد و اتفاقا برخورد خوبی هم باهامون شد

و در نهایت خودمون به خودمون ثابت شد این شایعاتی که میگن فروشنده ها جواب مردم رو نمیدن درست نیست

ولی در کنار همه اینا مردم انتظار برخورد خوب رو دارن و به این شیوه جذب یه شهر میشن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ببین بچه جان به راحتی میخرمت میفروشمت و اوج بی سوادیت رو به رخت میکشم 

دختره‌ی داغون بی سواد 

هی هیچی بهت نمیگم فکر کردی من دور و بریای زبون نفهمتم؟

تو چه میدونی دانشگاه و همایش و فرصت مطالعاتی چیه

خفه شو دیگه وقتی یکی داره با یکی دیگه حرف میزنه

احمق بی سواد

دم اون دانشجوها و اساتید گرم لذت برم

اساتیدش که مثل تو احمق نبودن

چون اساسا کسی که دکتری داره چهارتا کشور رو دیده

چهارتا دانشجو بودن که احتمالا الان لنگ معرفی استاد موندن

منم باور ندارم خیلی از حرفایی که درباره تبریز میزننولی قبول کنین برخورد بعضی از همشهری هاتون در همین ...

متوجهم عزیزم ، حرف کلی من اینه که همه جا ادم بدو خوب هست  و یک تجربه و برخورد بایه طیف از شهرواقعا نمیشه قضاورت کرد ، خیلی هیت میدن به تبریز و دلیل تعصبی رفتار کردن بعضی مردمش شاید گاردی باشه که ساختن ،  🌹

ببین بچه جان به راحتی میخرمت میفروشمت و اوج بی سوادیت رو به رخت میکشم دختره‌ی داغون بی سواد هی هیچی ...

تو نهایتش بتونی پوست ماهی رو بگیری 😂 دوزاری

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

عزیزم بذار درست‌تر بگم خدمتتونمن دوران کودکیم عیدها همیشه یا تبریز بودم یا مازندران که از سمت پدری م ...

ببینید عزیزم تجربه ی بدی داشتین درک میکنم ، محیط دانشگاه اکادمیکه درست ولی توی همون محیط هم ادم خوب هست هم ادم بد ، ولی این دلیل براین نیست که کل تبریز برخوردشون به همون نحوه ،  درضمن خیلیا توتبریز واقعا واقعا فارسی بلد نیستنم ، مثل شوهرخاله های خود من چون بااین زبون بزرگ شدن ولی مسافرا البته بعضی هاشون فکرمیکنن ترکی حرف زدن این مردم دلیلش بی احترامی به مسافره ، درحال که اون واقعا زبون مادریشو داره حرف میزنه ،