2777
2789

سزارین انتخابیه برای زایمان اول درطول دوران بارداری میرفت پیش یه دکتری که فقط بابیمارستان خصوصی قراردادداشت ولی خب نمیدونستم که جایی دیگم باهزینه کمتربتونه زایمان کنه درحال حاضر فقط یه دکتره که هزینش کمه (دولتی عمل میکنه)قبول کرده عملش کنه ولی خانمم اصلاازاین دکترخوشش نمیادمیگه سابقه کارش کمه ودکترخوبی نیست واینادخترعمشم پیش همون دکترزایمان کرده مشکلی براش پیش میومده

نقدینگی فقط ده تومن دارم براعملش خودش یه گوشواره داره میگ میفروشم براعملم ولی خب ۸وخردی میشه بازم ۵وخردی کم میاریم کلااوضاعمون الان خوب نیست ۶تاالنگوهم بایه ماشین معامله کردم داریمشون قراربودب جای النگوهاش ک فروختم براش النگو بگیرم 

نمیدونم چیکارکنم قیمت طلاهم روب افزایشه فروختنش ضررمیشه 

از یه طرفم خانمم خیلی ازاین دکترمیترسه

کاردرست چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست اینه بره بیمارستان خصوصی پیش همون دکتر که خودش دوس داره

خانومت هر روز که نمیخواد بزاد

همین یه باره

ولی خاطره ش تا اخر عمر باهاشه

النگو و طلا رو بعدم میتونی بخری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

کار درست اینکه اونطوری بشه که خانوم میخواد

ایشون ممکنه اولین و آخرین باری باشه که مامان میشه و در جبران اونهمه زحمت و دردی که تحمل میکنه جور کردن اون ۵ تومن کمترین کاریه که براش میکنید

سالی یکی نمیاره که بگی دفعه بعد جبران میکنم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کار درست اینه که دیگه نیای تو سایت خانوما اصلا مرد رو چه به این کارا ؟زشته واقعا

سایت رو نخریدی داره مشورت میگیره ..مزاحمت که نشده .هر وقت مزاحم شد شما بیا رو منبر و فحش بارونش کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وام نمیتونی بگیری از محل کارت ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اینهمه خانوما دولتی زایمان کردن مشکلی هم پیش نیومده

مشکلش اینه ک میگه ازاین دکترخوشم نمیادخانمم کلاظاهربینه چون دکتره ظاهرشیک وپیکی نداشت وشیتان پیتان نبودمیگه خوب نیست واینکه ۵ساله مطب زده

باید قبل بارداری به این چیزا فکر میکردید و برنامه ریزی می‌کردید. اگر به دکترش اعتماد  نداشته باشه کلی اضطراب بی خودی متحمل میشه و اگه کوچکترین اتفاقی برای خانمت یا بچت رخ بده هی شما رو سرزنش میکنه و ول کن قضیه نمیشه حالا بیا جمعش کن 

دکتر جوانی که دولتی عمل می کنه آیا سزارین انتخابی انجام می ده؟ اخه مراکز دولتی خیلی روی طبیعی گیر می دن و راحت سزارین نمی کنن. اگر سزارین انتخابی واقعا انجام می ده می تونید راجع بهش سرچ کنید و مطمئن شید در صورتی که دکتر خوب و با وجدانی باشه به صرف تجربه کم نمی شه گفت خوب نیست. چه بسا که همینا بعدا دکتر به نامی می شن. اما چون استرس و نگرانی برای خانومتون بده باید هرکاری انجام می دین با نظر مثبت ایشون باشه

سایت رو نخریدی داره مشورت میگیره ..مزاحمت که نشده .هر وقت مزاحم شد شما بیا رو منبر و فحش بارونش کن

فحشش ندادم 

ولی مردی که میاد تو سایت خانوما تاپیک میزنه خودش زنه 🤣🤣🤣

الان شوهر شما بیاد نی نی سایت اکانت بزنه خوشت میاد ؟

بعدم اکثرا مجرد هستن میان اینجا دنبال کیس میگردن