2777
2789
عنوان

باطل سحر یا جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جواب میده هیچ شکی نکنسوره یس و الرحمن هم عااالیه به نظرم روزانه یکبار یس یک بار الرحمن پخش سوره ...

ذخیره کردم شروع میکنم از امشب اگه ادامه دار بشه نابودم میکنه این فکرو حیالا

آیات منزل بخونین به آب دم کنین چهارگوشه منزل بریزین

آیات منزل باطل کردن سحروجادوسرچ کنین

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

حتما جواب میده هیچ شکی نکنسوره یس و الرحمن هم عااالیه به نظرم روزانه یکبار یس یک بار الرحمن پخش سوره ...

عزیزم من چطور باور کنم ک کسی جادوم کرده

مگه چی دارم؟؟؟

چرا اینکارو کرد

جای خواهرمی از بی کسی دارم بهت میگم

تپش قلب و‌بیقراری دارم نه غذا میخورم نه میخوابم 

فقط گریه 

هیچ دلیلیم ندارم 

ی عروسی رفتم برگشتم 

یکماهه تمومه حتی ۱ثانیه ام آرامش نداشتم

دکتر قلب رفتم متخصص گوارش رفتم روانپزشک رفتم

۵بار با فشار 8رفتم بیمارستان سرم زدم

یوگا میرم باشگاه میرم فقط لحظه ب لحظه دارم بدتر میشم

عزیزم من چطور باور کنم ک کسی جادوم کردهمگه چی دارم؟؟؟چرا اینکارو کردجای خواهرمی از بی کسی دارم بهت م ...

عزیزم شماهم از دستورات دوستان استفاده کن دیدی تغیر کردی ادامش بده من اخرین راه دعا اومد توی ذهنم اعتقادی نداشتم گفتم اخه کی واسه من دعا میکنه ولی علائمشو دارم

عزیزم من چطور باور کنم ک کسی جادوم کردهمگه چی دارم؟؟؟چرا اینکارو کردجای خواهرمی از بی کسی دارم بهت م ...

ببین بخدا من این چیزا رو کشیدم ، شاید نظر یه نفر روت افتاده 

بدون اینکه به چیزی فکر کنی شروع کن یس و الرحمن بخون گوشی بذار کنار کارایی که گفتم انجام بده 

تنها کسی که می‌تونه حالت خوب کنه خداست