2777
2789
عنوان

شما باشید با کدوم ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 69 پست

عزیزم من عمه ام با مردی ازدواج کرد ک از همسر اولش جداشد با ی بچه ۵ ساله عمه ام بزرگش کرد و ۱۸ سالش شد و ی عالمه ناسازگاری و ... عمه ام با ی بچه ۵ ساله از همون آقا در حال جدا شدنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی شغل کارمند بانک که خوبه سابقه بره بالا میتونن ترفیع هم بگیرن. دومی شرایطش خوبه ولی خب بچه داره ب ...

آره بانک که عالیه خودم قبول دارم من به نسبت مورد دوم مقایسه کردمش

وسوسه پول نشو چون خیلی از مردهایی که ازدواج دوم انجام میدن با احتیات بیشتری عمل می کنن وحصاب شده خرج ...

اره اینم هست و احساس میکنم خوب خرج بچه هم زیاده و احتمالا بیشتر به فکر اون باشه 

عزیزم اگ‌اولی کارمند بانکه از نظر مالی خیالت راحت واقعن تامین میکنه تو اطرافیان تون هم بگردی میبینی ...

فدات بشم عزیزم خانوادم هم با شما هم نظره 

ولی خودم استرس زیادی دارم و از ازدواج و مسئولیت هاش میترسم 

عزیزم من عمه ام با مردی ازدواج کرد ک از همسر اولش جداشد با ی بچه ۵ ساله عمه ام بزرگش کرد و ۱۸ سالش ش ...

🥲🥲بقیه که نگاه میکنم می‌بینم چقدر بچه داری سخته و مسئولیت داره چه برسه بچه یکی دیگه

بچه خودت باشه یه وقت عصبانی میشی یه تشر میزنی بهش دور از جونش دو تا هم فحش میدی کسی بهت نمیگه وای وای چه خبرته 

ولی امان از بچه دوم بهش بگی بالا چشمت ابرویه یه خاندان میفتن سرت که چخبرته مگه بچمون بی کس و کاره و...

اگه که ناسازگار هم باشه که دیگه نور علا نور

اصلا بهش به عنوان گزینه فکر نکن  

اون مرد اگه زن نگه دار بود زن خودش رو نگه می داشت

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
من ۲۲

وای مورد دوم اصلا و ابدا 

اگر بالای 35 بودی 

بازم به اجبار میگفتم مورد دوم 

عزیزم شما خیلی کم سنی 

خودتو درگیر نکن 

تازه بعد ازدواج چالش با همسر سابق هم شروع میشه 

مادر بچه یادش میوفته بچه داره و زیر دست نامادری و .....

دم به دقیقه ارتباط میگیره 

بچه ناساز میشه 

و ...

.