2777
2789
عنوان

حالم بده بابام فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 42 پست
یعنی چی؟ چطور به من چه ربطی داره! ناخودآگاه دیدم اون شاتو روح و روانم نابود شده فضولی نکردم که

رفتی تو سطل زباله گوشی بابات بعد میگی نا خودآگاه دیدی؟ اصلا بچه نباید به گوشی بزرگتر دست بزنه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو دقیقه ست اومدم توی سایت این دومین بچه ایه که احترام به حریم خصوصی والدین رو یاد نگرفته اون یکی می ...

حالا کاری به ورود به حریم خصوصی ندارم و خوشمم نمیاد ولی پدر و مادرا هم شوهرشو در اوردن یکیی مامانش دوس پسر داره یکی باباش صیغه داره اگه پی این کثافت کاریان چرا ازدواج میکنن 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

رفتی تو سطل زباله گوشی بابات بعد میگی نا خودآگاه دیدی؟ اصلا بچه نباید به گوشی بزرگتر دست بزنه

از یه سنی بزرگ‌تر هم نباید به گوشی بچه اش دست بزنه چون قطعا با همچین مسائلی مواجه میشن 

بجز زن و شوهر واقعا بین بقیه افراد حتی والدین و فرزند هم باید حریم خصوصی باقی بمونه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دیگه الان چیز عجیبی نیست دیدن این چیزا که بخوای مثل قدیم بگی وای چرا دیده تو دسترس همه هست  پدر شما هم خودش عقل داره شعور داره بهتر گوشی چک نکنی تا اعصاب خودت آرام باشه

یعنی چی؟ چطور به من چه ربطی داره! ناخودآگاه دیدم اون شاتو روح و روانم نابود شده فضولی نکردم که

ناخوداگاه دیدی رفتی سطل زباله چراروح وروان تونابودبشه چرافکرمیکنین همه کارهاخانواده به شمامربوطه