الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه اون قبلا بود الان دنبال دختر عملی هستن نمیدونم انگار یه نوع رقابت بین دختر نچرال و عملی هست هرچقد عملی تر بیشتر دنبالت میوفتن 😂من خودم بیبی فیس هستم هیچگونه عمل هم نکردم چهره ام نمیگممحشره ولی خب بهتر هست ولی خودت درجریانی ادامه شو
مردا کلا عاشق خوشگلنحالا یکی نچرال خوشگله یکی عملیوگرنه هر نچرال و عملی خوشگل نیست
بین طرف الانمیاد یه عالمه عمل میکنهچه بدونم بیشتر از حد ژل تزریق میکنه به اصطلاح خودشو شبیه گودزیلا میکنه اینا خب صددرصد کنسل میشه ولی عمل کمتر رو دوس دارن
والا من هر چی از این چالشا دیدم مردا نچرالو انتخاب کردن ولی من خودم از عملی بودن متنفرم
من خودمنمیگم عمل بده نه اتفاقا خوبه درحد عمل بینی خوبه درحد یه چند سی سی ژل لب خوبه نه اینکه بری ۶۰ سی سی ژل گونه لب چه بدونمچونه زاویه فک بکنی خودتو شبیه گودزیلا بکنی