2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر اتفاقا نچرال دوست دارن

متاسفانه اون قبلا بود الان دنبال دختر عملی هستن نمیدونم انگار یه نوع رقابت بین دختر نچرال و عملی هست هرچقد عملی تر بیشتر دنبالت میوفتن 😂من خودم بیبی فیس هستم‌ هیچگونه عمل هم نکردم چهره ام نمیگم‌محشره ولی خب بهتر هست ولی خودت درجریانی ادامه شو 

مردا کلا عاشق خوشگلنحالا یکی نچرال خوشگله یکی عملیوگرنه هر نچرال و عملی خوشگل نیست

دقیقا فقط خوشگل باشه اصن نگاه نمیکنن نچراله یا عملی

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
متاسفانه اون قبلا بود الان دنبال دختر عملی هستن نمیدونم انگار یه نوع رقابت بین دختر نچرال و عملی هست ...

والا من هر چی از این چالشا دیدم مردا نچرالو انتخاب کردن 

ولی من خودم از عملی بودن متنفرم

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

مردا کلا عاشق خوشگلنحالا یکی نچرال خوشگله یکی عملیوگرنه هر نچرال و عملی خوشگل نیست

بین طرف الان‌میاد یه عالمه عمل میکنه‌چه بدونم بیشتر از حد ژل تزریق میکنه به اصطلاح خودشو شبیه گودزیلا میکنه اینا خب صددرصد کنسل میشه ولی عمل کمتر رو دوس دارن

من خودمم عمل بینی دارم هیچوقت همسرم نگفته بده و...راضی هستچی میشه مگه آدم ایرادش رو درست کنه

😂شما ژل لب تزریق کردی؟یا فیلر زدی زاویه فک انجام دادی؟ دیگ شما عملت درصد بینی بوده تمام و بس ولی دیگ یه سریا خیلی رو چهره شون تغییرات‌میدن

والا من هر چی از این چالشا دیدم مردا نچرالو انتخاب کردن ولی من خودم از عملی بودن متنفرم

من خودم‌نمیگم عمل بده نه اتفاقا خوبه درحد عمل بینی خوبه درحد یه چند سی سی ژل لب خوبه نه اینکه بری ۶۰ سی سی ژل گونه لب چه بدونم‌چونه زاویه فک بکنی خودتو شبیه گودزیلا بکنی