2777
2789

هر سوالی در مورد مشکل پریودی و جوش و .... پرسیدم هیچکس نیومد یه بارم کسی نگفت تو این سایت ک آقایون هستن چرا گفتی

بعد سر یه مشکلی ک برام پیش اومده بود سوال کردم همه ریختن تو تاپیک به دعوا که اونم چیز خاصی نبود!!

فازتون چیه؟

سایت برا همینه 

سوال کردن در مورد مشکلی ک اذیتی!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه زنا رو مجازات میکنن

اینقدر حرف زدن و گفتن خودت میخاری چرا چون گفتم آقایون درخواست چت ندن بهم چون در مورد ازمایشگاه هم که پرسیدم یه اقا درخواست داد سریع 

اصلا نذاشتن بخونم ببینم چیکار کنم برا اونا که راهکار داده بودن

تاپیک ترکید

هیچ کس نمیاد که هیچ در ضمن توهمه تاپیکها هم دعواست منم موافقم من بیشتر بخاطر این میام طرز فکرای مختل ...

واقعا نظرات که میخونم اکثر طرز فکر ها داغون و سریع گارد میگیرن نسبت به ساده ترین موضوع

اینقدر حرف زدن و گفتن خودت میخاری چرا چون گفتم آقایون درخواست چت ندن بهم چون در مورد ازمایشگاه هم که ...

در صورتی که کسی که کار بد می‌کنه مردان

اصلا زنا میخان چیزای خیلی خصوصی تری بپرسن

مثل قضیه تجاوز

زنو مقصر میدونن

در صورتی که کسی که کار بد می‌کنه مرداناصلا زنا میخان چیزای خیلی خصوصی تری بپرسنمثل قضیه تجاوززنو مقص ...

دقیقا 

درک نمیکنم

شاید یکی کسیو نداشته باشه که بتونه راحت سوالشو مطرح کنه

یا نتونه بره دکتر و....