2777
2789
عنوان

ایفون جدید ادا هست یا واقعی

103 بازدید | 13 پست

سلام وقت همگی بخیر ❤️

بچه ها من یه سوالی داشتم، من تازگی دیدم یه سری از ادمای دور و برم(دوست نه مثلا همکار اینا) مثلا کلی هزینه‌ های نجومی ارایشگاه واسه مو و ناخن می‌کنن، بالافاصله رفتن ایفون ۱۷ ( اونم نارنجیش نمیدونم چرا سفید نمی‌خرن، البته سلیقه‌‌ی شخصیه..) یا مانتو های خیلی عجیب گرون میخرن، بعد مثلا ماشین ندارن و یا اجاره می‌شینن و بااینکه بعضیاشون که بهم گفتم حقوقشون ۳۰ تومن ایناست! بعد همش مثلا کافه های الکی گرون میرن

بنظرتون منطقیه؟؟؟

نمیگم که کارشون درسته یا غلطه، به من مربوط نیست صرفا میخوام ببینم طرز فکرشون برای این زندگی چطوریه؟ من خودم با حقوقم ماشین خریدم، کلا منظورم اینه که همیشه سعی می‌کنم پول هام رو خرج ماشین و خونه و غذای خوب خونگی بکنم و پس انداز کنم همیشه

میخوام بدونم بنظرتون با حقوق ۳۰ تومن جای ماشین و اینا میرن ایفونی که ۵ ماه حقوقشونه و کافه رستوران هایی که میرن هر کدوم ۲ ۳ تومن ماهانه میشه منطقیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی سبک زندگی خودشو داره شاید کار شما از نظر اونا درست نباشه

میدونم ولی اخه بعد میان غر می‌زنن به من، بعد می‌پرسن چطوری هندل می‌کنی و اینا

هی میخوام بهشون بگم چون خرج این چیزا نمی‌کنم همه حقوقم رو هرماه و پولام رو پس اندازه می‌کنم ولی نمیشه بگم ناراحت میشن

در مورد کلیت حرفت نظری ندارممنم مثل شمام ولی شایدم اونا دارن زندگی میکنند و ما نه!!ولی آیفون نارنجی ...

نمیدونم شاید، ولی به شخصه من اینطوری زندگی کنم شدیدا استرسی میشم، مثلا بچه هامون میرن دیت صبحانه بعضیاشون بعد کلی خرج میاد رو دستشون جدا ۲ ۳ تومن نفری هر بار، نصف غذاشونم نمی‌خورن حیف و میل میشه غذا فقط واسه عکس و اینستا

بعد واقعا اعصابم خرد میشه چون ادم می‌بینه مثلا بچه های سیستان بلوچستان ما گشنه هستن، و خیلی شهرای دیگه‌مون بعد یه سریا انقدرررر غذا و پول می‌ریزن دور

زمانیکه فرد از عهده ی مخارج بزرگ‌تر مثل خونه یا ماشین لوکس برنمیاد 

ترجیحا میره به دنبال لذت های مقرون به صرفه 

در مورد اثر رژ لب در اقتصاد سرچ کنید جالب و درسته 

برای خودمم قبلا پیش اومده و لذت بردم😃 

بگو‌ قسط دارم مثلا قرار نیست زندگیتو واسه کسی توضیح بدی

دوست ندارم الکی بگم قسط دارم واقعیتش

ولی همش از زیر سوالاشون در میرم دیگه که حوصله ندارم درمورد این چیزا حرف بزنم و اینا بهشون میگم میرم

کلا زیاد سر یه سری مسائل نمی‌فهممشون

زمانیکه فرد از عهده ی مخارج بزرگ‌تر مثل خونه یا ماشین لوکس برنمیاد ترجیحا میره به دنبال لذت های مقرو ...

بله منم خوندم درباره‌ش خیلی جالب و در عین حال کمی ناراحت کننده‌ست که یه گوشی یا کافه توی کشورمون لوکس شده :(

نمیدونم شاید، ولی به شخصه من اینطوری زندگی کنم شدیدا استرسی میشم، مثلا بچه هامون میرن دیت صبحانه بعض ...

متوجه نشدم شما میفرمایید که درآمدتون رو پس انداز میکنید و دوستانتون آیفون می‌خرن حالا سود پس انداز شما برای بچه های سیستان بلوچستان چیه؟ 

متوجه نشدم شما میفرمایید که درآمدتون رو پس انداز میکنید و دوستانتون آیفون می‌خرن حالا سود پس انداز ش ...

نه کامل نخوندین متن من رو

گفتم میرن کافه و رستوران ۲ ۳ تومن خرج می‌کنن درصورتیکه اون همه غذا رو نمی‌تونن بخورن و پک نمی‌کنن ببرن خونه‌شون فقط واسه عکس کلی می‌خرن؛ بعد کافه و اینا اون غذاها رو می‌ریزه دور درصورتیکه ما کلی بچه های گشنه داریم مثلا تو سیستان و این کارشون درست نیست بنظرم

متوجه نشدم شما میفرمایید که درآمدتون رو پس انداز میکنید و دوستانتون آیفون می‌خرن حالا سود پس انداز ش ...

سودش اینه که همیشه ماهانه مقداری از حقوقم یا اضافه کارم رو می‌ریزم به خیریه جای اینکه اسرافش کنم

سودش اینه که همیشه ماهانه مقداری از حقوقم یا اضافه کارم رو می‌ریزم به خیریه جای اینکه اسرافش کنم

خیلی کارتون درسته🌹🌹

و البته اونا هم ممکنه همین کار رو بکنن و حتی اگر هم نکنن دسترنج خودشون هست نوش جانشون