2777
2789
عنوان

شوهرم بهم اصلا توجه نمیکنه

214 بازدید | 13 پست

خانوما چکار کنم بنظرتون؟خودمو مثل طاووس هفت رنگ کردم مدام موهام رنگ میزارم ناخن هامو درست میکنم موهام صاف کردم دنبال لاغر شدنم ولی هیچی به چشمش نمیاد از وقتی بچه دار شدیم خیلی سرد شده اصلا بهم بی توجه شده 

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیم بودم بدتر دور شد

پس نمی‌خوادت یکبار جدی صحبت کن چرا اینقدر پیچیده اش میکنین بگو اگه نمیخوایم طلاق بده برو زن بگیر یا چه می‌دونم اگه زن دیگه ای پاش وسطه منو علاف خودت نکن منم آدمم زندگی دارم برای خودم 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
چمیدونم والا اخلاقامونم بهم نمیخوره مدام دعوا داریم

خب همین دیگه اخلاق نخوره آدم با خوشگلی و پول  ظاهر باهم بودن رو می‌تونه کنه فقط تهش از هم دور تر میشین هر روز😕

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
پس نمی‌خوادت یکبار جدی صحبت کن چرا اینقدر پیچیده اش میکنین بگو اگه نمیخوایم طلاق بده برو زن بگیر یا ...

بهش گفتم میگه نه اینطوری نیست ولی نمیگه چه دردشه من خودم فکر میکنم بخاطر بچه که من سرکار نمیرم و اون خرج منو میده اعصابش خورده

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱