2777
2789
عنوان

مامانا چی بخورم جنین تکون بخوره این بچه چرا اینجوری می‌کنه اخهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 47 پست
فدات شم گلم وای کی هفته ۳۸,۳۷میشه راحت شیم به خدا

اون موقع بدتره

چون بچه از هفته ۳۲ ب بعد بزرگ میشه و تکوناش خیلی خیلی خیلیییییی کم میشه

و جوری ک شاید هرروز مجبور شیم بریم بهداشت صدای قلبشو بشنویم 😂

از دوران حاملگی لذت ببر عزیزم

وقتی سونوگرافیات همه بچه سالم بوده و خودت هم کارهای سنگین ن،یعنی 

هیچ اتفاقی نیوفته ان شالله 

اطرافم کلی خانوم باردارهستن ک وضعیت شمارو دارن 

منم مثل شمام 

همین امروز جنینم بعد دوروز یکمی نسبتا فعال تر شده بود

هرچند ک الانم دوسه ساعتی میشه خبری ازش نیس

ولی دوروزی بود ک کلا انگاری خواب بود فقط دوسه بار لرزه تو شکمم حس کردم

حتی لگد هم ن.  فقط لرزه

عزیزدلم بند ناف پیچیدن یه چیز طبیعیهبچه ک نفس نمیکشه بخاد خفه بشهتا ۵ دور هم بپیچه اشکالی نداره

چرا آخه باعث خفگیش میشه میگن

من کلا استرسیمممم

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع بدترهچون بچه از هفته ۳۲ ب بعد بزرگ میشه و تکوناش خیلی خیلی خیلیییییی کم میشهو جوری ک شاید ه ...

خیلی ممنون عزیزم چقدر مهربونیت شما😘

نه سونو هام مشکل نداره فقط چون فعالیت خودم خیلی زیاده تو خونه از اون میترسم یکم باعث بشه جنین چیزیش بشه 

من دکترم میگف حرکت از هفته ۲۸ به بعد مهمه باید توجه کنید ولی از وقتی وارد ۲۷,۲۸شدم بچه انگار لج کرده 

وزنشونم الان اونقدری نیس که جاشون تنگ بشه 

هفته پیشم دو سه روز اینطور کرد رفتم بیمارستان ان اس تی دادم و..بعدش خوب شد الان بازم شروع شده ادا اصولاش

چرا آخه باعث خفگیش میشه میگنمن کلا استرسیمممم

بیا منطقی ب قصیه نگاه کن

اولندش ک تا سه چهار دور پیچیدن ک عادیه 

اون بندناف منبع تغذیش. اسباب بازیشه 

خب اینکه میپیچه دور گردنش یه چیز عادیه 

ولی جنین ک نفس نمیکشه چ جوری میخاد خفه بشه عزیزم؟

خدا حواسش ب این چیزا بوده حین آفریدن اون بندناف

دکتر من ک میگفت تا ۵ دور هیچ اتفاقی ن،یافته و تو هفته های ما خودش باز میشه 

و جای نگرانی نیست

تو ۳۹. ۴۰ هفتگی یکمی خطرناکه اون، چوب ب دستا و پاهاش میپیچه 

اگر قرار بود با بندناف لچه خفه بشه ک الان همه زنای باردار بچشون خفه میشد هرروز

بیا منطقی ب قصیه نگاه کناولندش ک تا سه چهار دور پیچیدن ک عادیه اون بندناف منبع تغذیش. اسباب بازیشه خ ...

شما بچه اولتونه 

چقدر منطقی و ارومین 😅❤️

ممنون ازت گلم❤️

خیلی ممنون عزیزم چقدر مهربونیت شما😘نه سونو هام مشکل نداره فقط چون فعالیت خودم خیلی زیاده تو خونه از ...

چ جالب

اتفاقا دکترم میگفت موقع فعالیت جنین میخابه.  رحم شما براش مثل گهواره عمل میکنه

و با فعالیت شما رحمت تکون میخوره و بچه هم میخابه

ولی شب ک میشه کم کم ک بدنت آروم میشه بچه هم بیدار میشه و یه اعلام حضور میکنه

شایدم تو حین فعالیتات مثل من لرزه حس کرده باشی ولی حواست نبوده

و البته وقتی غذاهای خیلی سرد مثل قورمه سبزی و اینا بخوری هم بچه انگاری سردیش میکنه و یکمی خابالوترمیشه

چ جالباتفاقا دکترم میگفت موقع فعالیت جنین میخابه. رحم شما براش مثل گهواره عمل میکنهو با فعالیت شما ...

فدات شم اره امروز نهار قرمه سبزی خوردم شاید از اونم باشه😬

شما بچه اولتونه چقدر منطقی و ارومین 😅❤️ممنون ازت گلم❤️

اره منم بچه اولمه 

و اینقدر قبلا استرس کشیدم خمش با دکترم حرف میزدم یا بیمارستان میرفتم

الان می‌فهمم چ قدر الکی استرس داشتم

برای همون میگم شما اشتباه منو نکن. این چند هفته باقی مونده رو لذت ببر و منفی بافی نکن

چون وقتی سونوهات نرمالن هیچچچ اتفاقی نیوفته

جنین های چهار پنج قلو با همون بندناف تو هم دیگه تو رحم رشد میکنن سالم ب دنیا میان

بعد چ جوری جنین ما ک  تو آبه و نفس نمیکشه و تنهاس میخاد خفه شه؟🤣

اره منم بچه اولمه و اینقدر قبلا استرس کشیدم خمش با دکترم حرف میزدم یا بیمارستان میرفتمالان می‌فهمم چ ...

دیدی یه عده میگن تکون های بچه در حدیه که شکممو میخواد سوراخ کنه و..اونا بچهاشون فعالن پس

آخه نگا کنی از هفته ۲۸ به بعد تکون های جنین و میشمارن باید هر دو ساعت حداقل ۱۰تا حرکت و ..داشته باشه من جفتم خلفیه تا اینجا گفتن بعد ۲۷,۲۸مهمه 

هفته پیش رفتم بیمارستان گفت هر وقت احساس کردی بیشتر از چند ساعت تکون نداره یا کمه بیا اینجا 

والا موندم 

شما کی میری سونو رشد

دیدی یه عده میگن تکون های بچه در حدیه که شکممو میخواد سوراخ کنه و..اونا بچهاشون فعالن پسآخه نگا کنی ...

من هفته دیگه میرم سونو رشد 

خب عزیزم نوزاد با نوزاد فرق داره. بدن مادر با بدن فرق داره

زیاد ب حرفای بقیه اهمیت نده

بیمارستان هم ک بری.  داملر میزاره صدا قلبشو می‌شمارد میگه عادیه. بعدم سونو میفرستت میگه بچه خوابه😂

اصلا استرس نداشته باش

فقط ب تغذیه برس و ورزش کن

نه هفته بعد میرم گلم چقدر می‌خوابه اخه

من هر وقت میرفتم سونو باز خانوم یا خواب بود یا همینطوری اصلا تکوندنمیداد به خودش

دکتر سونوگرافی انقد میزد رو شکمم تا بلکه به تکونی به باسن مبارکش بده و دکتر بتونه کارشو بکنه 😂😍

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

[QUOTE=400941509]دیدی یه عده میگن تکون های بچه در حدیه که شکممو میخواد سوراخ کنه و..اونا بچهاشون فعالن پس آخه نگا کن ...[/QUOTEنگران نباش ولی راست میگه اگه کلا تکون  نخورد برو مراجعه کن

مراکز بهداشتم بری فک کنم دستگاه دارن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

[QUOTE=400939641]بیاد بیرون کارش دارم منو دق داده ب خدا پسره ....😑 فک کردم میگی بچه اورمیه س🤣خدا نگهش داره عزیزم  ...[/QUOT

پسر منم اینجوری بود تا هفته ۳۳اینا خوب بود بعدش حرکات شکم شد ۳۷هفته زایمان کردم یک هفته آخر همش میرفتم واسه آن اس تی اصلن حرکت نداشت