2777
2789
عنوان

از پسره خوشم اومده دیگه ندیدمش😣😣

117 بازدید | 14 پست

صبحا میرم پیاده روی اونم میاد ورزش میگفت بکسورم میام تمرین دوبار دیدمش خواست بزور شماره بده قبول نکردم .الان پشیمونم اون ساعتا میرم پیاده روی دیگه نیست اونجا چیکار کنم ببینمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  زمان مجردی م ،یبار کاری کردم که هنوز هنگم ...از یکی دم باجه داشت سیگار میکشید خوشم اومد، اینقد خوشگل بود این دلم رفت تتو هم داشت بازوش 😂😂😂رفتم دنبالش تا شمارم و دادم بهش😁 ...بعد اقا ول کنم نبود پیچوندمش تا خلاص بشم از دستش ،یادمه دوستش میگفت این چیه ولش کن بامن باش ،عاشق چی این شدی 🤣🤣🤣عجب رفیقایی دارن اینا 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

آخرین تلاش های مامانم برا ارتباط نگرفتن با پسرا:

بزنی تو نت میاد .پسره دختر رو فروخت ‌دختر رو پیدا کردند ولی اعصای بدنش رو در آورده بودند .دانشگاه گلاس و...مکان خوبیه ولی واقعا نمیشه به پارک و اینجور جاها اعتماد کرد همه جور آدمی میاد و میره

چه دانم بگو

فک‌نمیکردم ادم سیگاری اینقد غیرقابل تحمل باشه بوی بدش و اینکه مشروب میخورد ..واقعا نمیدونم چطور بعضیا با سیگاریا کنار میان🤢

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

فک‌نمیکردم ادم سیگاری اینقد غیرقابل تحمل باشه بوی بدش و اینکه مشروب میخورد ..واقعا نمیدونم چطور بعضی ...

خوب کردی ‌خواهرم هم خواستگار سیگاری رو رد کرد البته تو تحقیقات فهمیدیم وگرنه نه خودش نه خاتواده اش بروز نداده بودن با مشروب که اصلا نمیشه کنار اومد .