2777
2789
عنوان

آهنگ بگید دانلود کنم شاد نباشه قدیمی و جدید بودنش مهم نیست 🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 17 پست
هر سبکی داری بگو عشقم من همه جوره می‌کوشم

من فقط تتلو همه سبکی هم خونده فک کنم حدود چهارصد تا آهنگ داشته باشه اینجوری که تو یک هفته شاید دوتا آهنگ میداد بیرون بیشتر اهنگاشم خیلی طولانی ان مثلا نیم ساعت

آهنگ(اصن هیچ فرقی نداره)

آهنگ (آسوده بخواب )

آهنگ (اطمینان )

آهنگ(داری به چی فکر می‌کنی )

من اینا هم دوست دارم 

((روز به روزم )) یه جور دیگه اس ولی اینم قشنگ 

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

غمگینم و کلافه

والا زیاد بلدم عاشقانه امید عامری ایست قلبی 

بابک جهانبخش همون ک میگ چیشده اون همه احساس اینوهرگز نمیدونم  آهنگ ها قشتگی گوش میدمعمولا

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط تتلو همه سبکی هم خونده فک کنم حدود چهارصد تا آهنگ داشته باشه اینجوری که تو یک هفته شاید دوتا ...

اگه بازم میخوای بگو  میگردم پیدا میکنم تو این سبک ولی خیلی زیادن اسمشون تو خاطرم نمی‌مونه

آهنگ (در واقع)هم عالیه به نظرم 

غمگین قدیمیه من دوسش دارم آهنگ (حالا دیدی تنهام گذاشتن)

آهنگ (اعتیاد) 

آهنگ (توام فرشته ام نبودی )این دوتا 

آهنگ قیلی ویلی هم گوش بده ببین خوشت میاد اینجوری یا نه ریمکس گوش نده آهنگ اصلی پیدا کن طولانیه

آهنگ( اون دیگه نمیتونه) هم درس زندگی میده واقعا من این آهنگ اشو خیلی دوست دارم 

هرکس یه سبکشو دوست داره با همه سلیقه ای بهترینشو خونده

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂