2777
2789
عنوان

من دیگه از ازدواج با عشق نا امید شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم منتظر عشق نبودم خواستگارم زیاد داشتم الان۳۲ سالمه چیزی تا عمه‌ات نمونده🫤

سخت نگیر خیلی چیزای مهم تر از عشق هست 

اونم زیاد رد میکرد تا اینکه الان خانواده های سطح پایین و مشکل دار بهش پیشنهاد میدن

ψ ❤️

سخت نگیر خیلی چیزای مهم تر از عشق هست اونم زیاد رد میکرد تا اینکه الان خانواده های سطح پایین و مشکل ...

تاپیک آخرمو ببین همین الانم در حال رد کردنم دعا کنید بمیرم خسته شدم خدا سرناسازگاری داره با بخت من

خودت داری رو خودت برچسب میزنی چرا عشقم...

شاد زندگی کن..شاد بودن و داشتن سلامت روح از هر چیزی با ارزش تره.با مشکلات کنونی جامعه ممکنه خانم یا آقایی امروزه ازدواج براشون پیش نیاد.یعنی زندگی تموم..؟

زندگی رو از دید کنار یکی بودن خوشبختی ندون

کاش خداوکیلی این شعارارو میریختیم تو سطل اشغال و راحت مینشستیم 

تمام ادمهای کره زمین از ازل تا ابد 

پیامبر باشن پادشاه باشن کارتن خواب باشن نیاز به یه همدم و همراه دارن و به قول معروف یار خوب تمام ماجراس. 

شما هیچ کجای این دنیا کسی رو پیدا نمیکنی سینگل باشه خصوصا سن بالا و حال دلش خوب باشه.