2777
2789
عنوان

سوال خصوصی خانم ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 60 پست

بچه به این سن اصلا هیچ درکی نداره از این کارا.. خودتون سه سالگیتون یادتونه؟ بی اعتنا باشید. خخیلی هم دوباره مراعات کنید 

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷

در حال رابطه دید ؟ 🙄 یا نه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نداره عزیزدلم ی چیزی ب اسم در و قفل خیلی وقته اختراع شده میتونی ازشون بهره ببری

میدونم  اتاقمون جداست  کلی گفتم  اینو بعد ۱۲سال زندگی میدونم باید چیکار کنم 

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

تو روز روشن؟؟بچه دارید مراعات کنید خب.هیچ کار نکنید یادش میره یادآوری نشه

بعدازظهر ، خوابیده بود ما هم تو اتاقمون بودیم ولی درو نبسته بودم بیدار شه صداشو بشنوم😔

تا آخر عمرش میمونه تو ذهنش ! 

در و قفل کن خب 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه به این سن اصلا هیچ درکی نداره از این کارا.. خودتون سه سالگیتون یادتونه؟ بی اعتنا باشید. خخیلی هم ...

نه والا یادم نیست

ولی شنیدم بعضیا از پدرمادرشون یادشونه اینچیزارو

بچه به این سن اصلا هیچ درکی نداره از این کارا.. خودتون سه سالگیتون یادتونه؟ بی اعتنا باشید. خخیلی هم ...

آره من دقیقا سه سالگیم یادمه😅

اسفند ماه بود پدرم خدابیامرز قلمه های گل رز زده بود باداداشا  پسر عموهام خونه باغیمون بودیم بره کوچولو داشتم باهاش بازی میکردم پسر عمو بزرگم دوربین عکاسی اورده بود عکس بگیریم مامانم ی بافت خوشگل برام بافته بود تنم الان عکسشو دارم وااای یادم نمیره اونروز فکر میکردم ادم بزرگا چقدر غولن😂😂😂

بازم بگم ؟؟ 🤣🤣🤣