2777
2789

دلم خواست🫠🫠

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بریزی توش به خودت بستگی داره

ولی

مواد زیادبردار بریز توتابه(مواد کم برداری فلافلت خشک میشه) 

تابه گود باشه

روغن فراوون

اینطوری فلافلت عالی میشه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

عزیزم نخود رو بخیسون یه شب قبل بعد که کامل پف کرد چرخش کن 

پیازم دو تا دونه و سیب زمینی هم دوتا همراهش چرخ کن میتونی یدونه فلفل دلمه همراهش چرخ کنی بعد که همرو چرخ کردی باز یه بار دیگ چرخش کن که خوب له بشه 

بعدشم ادویه و زردچوبه نمک پاپریکا تخم گشنیز بریز روش و هم بزن بعدم گردش کن سرخش کن همینطوری 

من نخود را رو یه شب قبل خیس میدم 

بعدش نخود را رو میزارم یه دقیقه بپزه 

بعد ابکش میکنم 

بهش نمک، فلفل،پاپریکا، پودر پیاز،سبزی جعفری یکمم ارد سوخاری و تخم مرغ اضافه میکنم و میریزم توی خردکن 

وقتی مخلوط شدن کامل 

سرخ میکنم

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

من اول 

نخود رو میشورم و میزارم یه روز خیس بمونا و ۵.۶ بار آبشون عوض میکنم

بعد میریزم داخل چرخ گوشت 

بعدش سیب زمینی و پیاز و گشنیز رو میریزم تا حالت خمیری طور بشه

بعد میریزم تو ی ظرف در بسته و ادویه اضاف میکنمو یذره هم میزنم 

بعد میزارم تو یه ظرف در بسته دو سه ساعت استراحت کنه . 

بعد با فلافل زن میزارمش تو ی روغن خیلیی داغ تا سرخ بشه قشنگ