دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
بله متاسفانه هنوز هست ژلهاي خوبي نيستن الان مال من ورم شديد كرده وبايد تخليه بشه
سلام عزیزم در کلینیک دکتر اکبر بیات تخلیه ی ژل به صورت حرفه ای انجام می گردد . در ابتدا برای بررسی وضعیت و عمق ژلهای موجود سونوگرافی را خود اقای دکتر اکبر بیات انجام می دهند و بعد با اگاهی کامل روش تخلیه ژل را مشخص می کنند. در کلینیک دکتر اکبر بیات به طور میانگین هفته ای 5 تخلیه ژل انجام می شود . با مراجعه از سایت اقای دکتر بیات با روند کار ایشون بیشتر اشنا خواهید شد.
دکتر اکبر بیات، نرین خانوما اینجا اگه هرکی ازش خوب نوشته از منشی های خودشه شک نکنید من پیشیش همزمان تخلیه ژل و اندوسکوپی و لیفت شقیقه داشتم ،یک طرف صورتم که اصلا تخلیه نشده. وقتی رفتم بهترین سونوگرافی مخصوص ژل صورت،یک طرف صورت که تقریبا کاملا مانده بود وطرف دیگه چند ناحیه مونده و حالا صورتم تا به تاست ( دو بار هم تخلیه کردن)صورتم عفونت هم کرد دوهفته بیمارستان بودم عین خیالش نبود بابت همه اش هم پول گرفت،وقتی می خندم لبم کج میشه.ازهمه بدتر انگار نه انگار جراحی اندوسکوپی کرده ایشون روی صورتم واصلا زیر بار نمیرن .ورفتار پرسنل بعد این مشکلات پیش امده افتتضاح است .آهان روز عمل هم یک میلیون بیشتر گرفنتن ،گفتن چون عمل طولانی شده. من نمیدونم به چه قیمتی پول در آوردن ،مگه چقدر عمر میکنیم اینقدر حرص بزنیم ،همدیگر و تیکه پاره کنیم،اشک و آه کسی یه عمر پشتمون باشه .هرچند که اگه این حرفا خرافات خودمم میدونم.
دختر خاله من ژل تزریق کرده بود و خیلی ناجور شده بود و بهش گفته بود باید تخلیه کنه بعد با کلی پرس و جو بهش دکتر ماریا مرادی رو معرفی اونم رفت تخلیه انجام داد پیش ایشون و دوباره ژل زده خدایش کارش خوبه چون خیلی خوش فرم شده اصلا معلوم نیست که ژل زده