2777
2789
عنوان

شما میفهمین این مرد چی میگه شوهرتون همچین پیشنهادی بده قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 24 پست
کجای شیراز می‌خواین خونه بخرین مگه ؟

نه نمیخوایم شیراز خونه بخریم

شیراز بود ک خودم با کله رضایت میدادم

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه فقط خونه با متراژ بالا نمیخواددسترسی به امکانات میخوادمدرسه سطح بالا انواع کلاس ورزش و هنر و کنک ...

بابا بخدا اینجا آنچنان امکاناتی واسه بچه ها نداره

یعنی ما با شرایطمون خیلی نمیتونیم امکانات زیادی فراهم کنیم

مدرسه بچه ها ک فرقی با مدرسه قبلشون نداره

تازه خلق و خوشون هم تغییر کرده،انگار راضی نیستن از دوستاشون جدا شدن

امکانات خاصی هم ندارن

تازه ما این یه سال اینجا ک جای خوب شهره،مستاجریم

خونه ای ک قراره بخریم تو حاشیه است و امکانات کمتر):

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
اي بابا كسي نيست نصيحتي بكنش ك گوش كنه

وای دلم خونه

اصلا حرف هیشکی رو گوش نمیده

همین خونمونو هم با پول بازنشستگی و طلا و ماشین و...کلی بدبختی خریدیم

دلم خوش بود بچه هام یه سرپناهی دارن

حالا میخواد دو طبقه رو بده یه طبقه با متراژ پایین تر

خب بهش بگو.من اینجا راحت نیستم و اینا.با زبون جدی باهاش صحبت کن.بگو مگه چقد زنده ایم اینجا سختی میکش ...

زبونم مو درآورد بسکه گفتم😢

چقد پا ب پاش اومدم،همراهیش کردم،تهشم این شد

گفتم میایم یه سال میمونیم،خودش خسته میشه برمیگرده

ولی الان جدی جدی داره خونمونو میفروشه😭

زبونم مو درآورد بسکه گفتم😢چقد پا ب پاش اومدم،همراهیش کردم،تهشم این شدگفتم میایم یه سال میمونیم،خودش ...

اعلام نارضایتی کن.بگو اگه منو دوست داری بخاطر من بیا کاری که میخوای رو‌انجام بده

اعلام نارضایتی کن.بگو اگه منو دوست داری بخاطر من بیا کاری که میخوای رو‌انجام بده

فایده ای نداره

زنگ زدم خان داداشش ک ازش حساب میبره باهاش صحبت کنه،اصلا اهمیت نداد

فقط نذر کردم خونمون فروش نره):

بله،سه تا بچه داریمراستش فکر میکنم داره از چیزی فرار میکنهنمیدونم چرا یهویی این تصمیمو گرفتهبد دل شد ...

عزیزم تو خانومشی خیلی خوب میتونی تشخیص بدی چرا این تصمیم رو گرفته. یه مقداری در رفتارش دقیق شود تشخیص میدی