2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق من اشتباه بوده⁉️

132 بازدید | 16 پست

امروز تو یه تاپیک بودم یکی اومد باهام جرو بحث کرد از تاپیکام متوجه شده بود هم بچه طلاق بودم هم اینکه خودمم یبار طلاق گرفتم و طعنه وار گفت شما خانوادگی بی بندو بارید و دنبال طلاق و زندگی کن نیستید 🥲 میدونید چرا اینو گفت؟ اون خانومه ک استارتر بود میخواست طلاق بگیره جوریکه تعریف میکرد میشد بازم به شوهرش فرصت بده منم گفتم بخاطر بچه هات بمون گناه دارن ی فرصت دیگه بده به شوهرت حالا که پشیمونه

اون کاربر از خدا بیخبرم اومد گفت تو خودت بچه طلاقی خودتم طلاق گرفتی خانوادگی اهل زندگی نیستید الان اومدم مردمو نصیحت کنی؟؟

خانوما بخدا قسم هیچکی دلش نمی‌خواد طلاق بگیره یا بچه طلاق بشه خب روزگار باهامون سر ناسازگاری داشته

پدرم مادرمو دوس نداشت از همون اول به زور مجبورش کرده بودن به ازدواج و آخرش مادرمو طلاق داد مادرم طلاق نمی‌خواست خیلی تلاش کرد بمونه اما نشد پدرم رفت طلاقش داد مهریه اش هم داد 

خودمم چون بچه طلاق بودم آواره خونه اینو اون بودم مجبور شدم با اولین خواستگارم تو سن کم ازدواج کنم 

که تک پسر بود بخدا قسم خییییلی تابع مادرش بود بچه ننه تمام عیار فقط ظاهرش خوب بود همین

خرجشو باباش میداد خواهراش همش برامون تعیین تکلیف میکردن خودشم فقط انگار واسه رابطه جنسی ازدواج کرده بود دوسم نداشت محبت نمی‌کرد بهم بخدا قسم به جون بچم یه کلمه دروغ نمیگم فقط برا اینکه زن داشته باشه منو گرفته بود همش بهم سرکوفت میزد که آواره بودی فلان بودی بدبخت بودی یه دست لباس خوب تنت نبود و ....

چرا آخه باید به آدمایی مثه من طعنه بزنید چرا واقعا چطور دلتون میاد😭 الانم دوباره ازدواج کردم شکر خدا راضیم اما گذشته ام هیچوقت یادم نمیره 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

آدم احمق تو دنیا فراوونه، شما باید قوی باشی و به حرفاشون بها ندی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم هیچ کس جای کسی نیست و نمیدونه اون آدم چی ها کشیده تا به اون مرحله رسیده قضاوت کردن راحته امیدوارم زمین و دنیا توی کاسه اش نزارن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اینجا فکرمیکنن هرکی طلاق میگیره از دلخوشی، نه اشتباه نبوده حالا که خداروشکر دوباره ازدواج کردی

بخدا انقد بدبختی کشیدم یعنی هر شرایطی رو میتونم تحمل کنم از بس بیچاره بودم 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

همسرت مطیعت عزیزم؟

آره 

الهی 🫂 خودمم جداشدم ولی دیگه مجردم اون اوایل همه قضاوتم کردن ولی بعدها خودشون گرفتار شدن

فکرشو بکن باید همه کارای خونه مادرشوهرمو انجام میدادم همه رووو 

دختراش پنج تا بودن باهم میومدن با بچه هاشون آسایش نداشتم😭 شبا هم میموندن اونام که شعور نداشتن بگن حداقل بزاریم اینا تو اتاق خودشون بخوابن شوهرمم که به بی عرضه اشغال بود خونه کلا دوتا اتاق داشت 

یکی از خواهراش می‌گفت شوهر من تو اتاق راحته میرفتن تو اتاقی که مال ما بود اونجا میخوابیدن 

منم تو آشپزخونه🥲🥲🥲

اون مرتیکه اشغالم ساعت سه نصفه شب میومد بیدارم میکرد میبردم تو حموم برا رابطه اگه مخالفتم میکردم کتکم میزد فقط زور منو داشت 

خدا و شکر که سیاست داری و بلدی همسرت مطیع کنی

سیاست نیازی ندارم شوهرم دوسم داره و بخاطر همینم باهام خوبه