2777
2789
عنوان

اختلاف سنی مناسب ازدواج

94 بازدید | 16 پست

تفاوت سنی در ازدواج، معیار اصلی نیست.

خیلی‌ها فکر می‌کنن عددِ شناسنامه می‌تونه تعیین کنه دو نفر به درد هم می‌خورن یا نه، اما واقعیت اینه که سن واقعی انسان با سن عقلی و بلوغ فکریش یکی نیست.

بعضی‌ها در بیست‌سالگی اون‌قدر پخته‌ان که مثل یه آدم چهل‌ساله رفتار می‌کنن، و بعضی‌ها در چهل‌سالگی هنوز درگیر رفتارهای بچگانه‌ان.

ازدواج یعنی درک متقابل، مسئولیت‌پذیری، صبر و همدلی.

وقتی دو نفر از نظر فکری، روحی و احساسی به یه سطح برسن، فاصله‌ی سنی دیگه معنایی نداره.

عددها فقط روی شناسنامه‌ان؛ چیزی که رابطه رو می‌سازه، فهم و رشد درونی دو نفره. 

پس در نهایت اهمیتی نداره 2 سال اختلافه 8 سال یا 12 سال سن عقلی ملاکه..

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

چه عنوان جدید و آموزنده ای🥸 دیگه همه میدونن

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عنوان جدید و آموزنده ای🥸 دیگه همه میدونن

همه میدونن؟ شما این تاپیک رو ندیدی همه میگفتن 10 سال اختلاف زیاده!؟

همه میدونن؟ شما این تاپیک رو ندیدی همه میگفتن 10 سال اختلاف زیاده!؟

اونا هم این چیزا رو میدونن و خوندن ولی خب عقیده خودشونو فقط قبول دارن

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

دوستانی ک دنبال سوژن دعوا کنن بگن خیلی حالیمونه این تاپیک در پیرو تاپیکی که اختلاف سنی 10 سال رو زیاد میدونستن و مبگفتن ایده آل 7 ساله

اونا هم این چیزا رو میدونن و خوندن ولی خب عقیده خودشونو فقط قبول دارن

من کاری به عقیده شخصی مردم ندارم من علمی و رواشناسی بیان کردم و مخاطبم اون تاپیک بود شما اگر اطلاعاتت کامله برای خودت نگه دار نظرسنجی نزاشتم که کیا میدونن کیا نمیدونن

برای خوب در اومدن نتیجه یه ازدواج خیلی  چیزا مهمه سن یکی از اوناست که اتفاقا هم نسل بودن مهمه بخصوص الان با توجه به این تفاوت نسل و تکنولوژی و.... حالا یهو میبینی دو نفر همه جوره خوبن بقیه فاکتور عالی بوده  14 سال اختلاف سنی دارن بقیه میگن اوووو پس مهم نیست نه به این سادگی نیست چون اختلاف نسل به چشم نیاد بقیه فاکتورا باید خیلی خوب باشه

بله زیادهسن عقلی یه طرف سن جوانی و خوشی کردن و پیر نبودن یه چیز دیگه است

حرفی که من زدم عقیده شخصی نیست و علمی رواشناسیه..

خیلی هم معیار بی اهمیتی نیست

چون کسی که فرضا بیشتر انتخاباش با تفاوت سنی زیاده یه داستانی پشتش هست یا کسایی که تفاوت سنی معکوس رو غالبا میپسندن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اختلاف سنی من و همسرم پنج سال بود ‌ هر دو تحصیلکرده اما زندگی مون دوام نداشت جدا شدیم 

جاریم با شوهرش ۱۴ سال لختلاف سنی دارن اما خیلی مچ هستن باهم و خوشبختن 

میگن پسرای کم سن تو ازدواج ناموفقن اما اطراف من هر پسری زودتر زن گرفت موفق تر و خوشبخت تر شد . پسرایی ک دیر تن ب ازدواج و تعهد دادن هنوزم تنها و بی مسئولیتن . هیچ قانون مطلقی تو دنیا وجود نداره . مهم فهم و درک طرفینه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
برای خوب در اومدن نتیجه یه ازدواج خیلی چیزا مهمه سن یکی از اوناست که اتفاقا هم نسل بودن مهمه بخصوص ...

صد در صد ولی خب الزامی نیست هرکی با نسل خودش باشه.. مثلا من فردی رو میشناسم دهه هشتادیه و هیچ چیزش شبیه نسل خودش نیست و بالغ و پخته تره به دهه هفتاد نزدیک تره با آقایی تو رابطه س که 10 سال و 9 ماه از خودش بزرگتره همه چیم بینشون خوبه.. چرا؟ چون رواشناس تایید کرده سن عقلی این خانوم بالاست و آقا وقتی با این خانوم ارتباط داره احساس نمیکنه یه فرد با این همه اختلاف سنیه و خانم هم احساس نمیکنه با آقایی با تفاوت سنیه زیاده احساس میکنن باهم همسنن و فرقی نیسو

خیلی هم معیار بی اهمیتی نیستچون کسی که فرضا بیشتر انتخاباش با تفاوت سنی زیاده یه داستانی پشتش هست یا ...

تویه تاپیک راجب یه زوج توضیح دادم لطفا مطالعه کنید

کاملا نگفتم بی اهمیته گفتم سن عقلی معیاره

اختلاف سنی من و همسرم پنج سال بود ‌ هر دو تحصیلکرده اما زندگی مون دوام نداشت جدا شدیم جاریم با شوهرش ...

وقتی بحث درک و فهم میشه، مسئله سن عقلی میاد وسط یه نفر 28 سالشه درک و فهم داره یه نفر 28 سالشه درک و فهم نداره بالغ تیست این جزوی از سن عقلیه