esteghlal_1986 مدیر عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 370 عنوان فرهنگیان خوبه یا حقوق 😢 | مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 108 پست سلام و درود خدمت شما 🫡✅️به نظرتون رشته های دبیری فرهنگیان خوبه ؟✅️یا رشته حقوق ؟ وکالت ، قضاوت ، مشاور حقوقی من به مباحث رشته حقوق خیلی علاقه دارم امابازارکار هم برام مهمه ...راهنمایی کنید ممنون میشم 🙏🌹 1404/08/19 | 16:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6860 ولی اینو میدونم با فرهنگیان نمیشه پولدار شد هر چند میشه راحت به درآمد رسید ...🤌 ریسکشو میپذیری؟ قبول نشدن توی آزمون وکالت یا نداشتن دفتر برای شروع کار یا حتی همه اینا اوکیه ولی مراجع نداشتن
esteghlal_1986 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 370 خیلی زیادن خیلی کدوم شهر واسه وکالت از نظر بازار کار بهتره ؟ اطلاع دارید در این مورد ؟
ونزدی_مهربون عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1916 دوتا آشنا دارم . اما نمیدونم روشون بشه حساب کرد یا نه 🤷♂️ عه تازه دیدم شما اقا هستین اگه عرضه دارین برین وکالت برای اقا حقوق معلمی کمه ولی بازم شغل خوبیه زندگی میگن برای زنده هاست اما...
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8466 البته نظر هرکس قابل احترامه 🙏 قطعا ولی برای این موضوع نظر خودت الویت داره دیگ.راستی شرایط و نیاز مالیت روام در نظر بگیر. ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
dokhtaramofatheghalb عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 376 روحیات من با وکالت همخونی داره عزیزم به خودت بستگی داره
esteghlal_1986 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 370 ریسکشو میپذیری؟ قبول نشدن توی آزمون وکالت یا نداشتن دفتر برای شروع کار یا حتی همه اینا اوکیه ولی مرا ... یعنی وکلای حرفه ای از همون اول موکلین زیادی داشتن ؟ 🤔
کزان عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 887 ولی اینو میدونم با فرهنگیان نمیشه پولدار شد هر چند میشه راحت به درآمد رسید ...🤌 فرهنگیان دبیری ریاضی بیاری میتونی در کنارش کلاس خصوصی بزاری و خیلی دبیری ریاضی بهتر از بقیه دروس هست برای درآمد بیشتز فیزیک هم همینطور
esteghlal_1986 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 370 روحیات من با وکالت همخونی داره عزیزم به خودت بستگی داره میشه بفرمایید چه روحیاتی میخواد ؟
خورزوخانم عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 3262 کدوم شهر واسه وکالت از نظر بازار کار بهتره ؟ اطلاع دارید در این مورد ؟ به نظرم تهران
esteghlal_1986 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 370 فرهنگیان دبیری ریاضی بیاری میتونی در کنارش کلاس خصوصی بزاری و خیلی دبیری ریاضی بهتر از بقیه دروس هست ... من انسانیام . تجربی حقوق و علوم قضایی نداره !
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8466 عه تازه دیدم شما اقا هستین اگه عرضه دارین برین وکالت برای اقا حقوق معلمی کمه ولی بازم شغل خوبیه عه آقاست منم الان از حرف های شما متوجه شدمپس باید بدونه حقوق معلمی برا آقا خیلی کمه و بره وکالت ب قول شما اگر توان و علاقشو داره. ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 28242 درآمد هم مهمه تو رویا سیر نکنبرای رسیدن ب درامد خیلی زیاد..وکیل بودن ب پول و بابای پولدار برای دفتر زدن و..نیاز دارهمیتونی؟ «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6860 یعنی وکلای حرفه ای از همون اول موکلین زیادی داشتن ؟ 🤔 قطعا نهاما خب بگیر نگیر داره این شغل مثل بازیگریاما الان دیدم کاربر آقا هستید همون وکالت رو ادامه بدیدمعلمی برای آقا زیاد شغل جالبی نیست
esteghlal_1986 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 370 به نظرم تهران یعنی میفرمایید هر چقدر هم وکیل زیاد باشهتهران به خصوص مرکز تهران نه اطرافشبازار کار خوبی داره ؟ 🤔
کزان عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 887 من انسانیام . تجربی حقوق و علوم قضایی نداره ! دبیری عربی و ادبیات هم خوبه واست اگر میخای درآمدی از راه کلاس خصوصی کسب کنی