2777
2789
عنوان

فرهنگیان خوبه یا حقوق 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 108 پست
چون وقتی میری سمت قضاوت قشنگ چم و خم کار دستت میاد هر حرفی و نظری چجوری میتونه نظر قاضی رو تغییر بده ...

پس به نظرم اول باید چند سالی قضاوت کار کنم

و بعد وکالت ، اینطوری کلی تجربه هم دستم میاد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار هم عالی ، ببخشید فامیل شما که قاضی بود ، بازنشسته شد رفت سمت وکالتیا انصراف داد از قضاوت ؟

نه انصراف داد

چون یه سری محدودیت هایی هم خودشو و خانوادش داشتن تو رفت و امدهاشون 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
خوشبختی ات رو نمیگم قطعیه شغل دولتی داشتن و درآمد مستقل شدن رو میگم ولی اینهمه لیسانس حقوق داریم فقط ...

دقیقا درسته لاید خیلی تلاش کنی تا برسی به اونجایی که میخاد اینجوری نیست که اول به درامد برسی

پس اگه قراره برم معلمی بعدش هم اگه برمدنبال اسنپ و ... همون بهتره انرژی ام رو بزارم رو حقوق و وکالت ...

اما فرهنگیان از همون اول درامد داری

کل تابستون و تعطیلات بیکاری میتونی بعد بری دنبال یه کاری 

خووت خودتو میشناسی دیگه ببین عرضه قبول شدن تو دکالت رو داری؟. تو وجودت و ارادت چنین تلاشی رو اگه میبینی و جا نمیزنی بروو حتما 

چرا ؟ یعنی قضاوت و وکالت بازار کارشون خوب نیست ؟ 🤔

قضاوت که هفت خوان رستمه 

وکالت هم اگه آشنا نداشته باشی که بهت پرونده بده حداقل ۵ سال باید بدوی 

فرهنگیان خیلی بهتره چون تضمین شدست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

قضاوت که هفت خوان رستمه وکالت هم اگه آشنا نداشته باشی که بهت پرونده بده حداقل ۵ سال باید بدوی فرهنگی ...

من شمارو چند ساله میشناسم . حقوقی هستید 

لطفا کمکم کنید 🙏

ببخشید اگه حقوق رو تو دولتی بخونم

و ارشد دانشگاه علوم قضایی قبول بشم 

مشکلی نیست ؟ چون استخدام تو قوه هم اوکی هست

قضاوت که هفت خوان رستمه وکالت هم اگه آشنا نداشته باشی که بهت پرونده بده حداقل ۵ سال باید بدوی فرهنگی ...

فرهنگیان درسته تضمین شغلی داره 

اما حقیقتا حقوقش خیلی کمه 

معلم حداقل حقوقش ۱۴ تومنه

اما قاضی ۳۲ تومن !

من شمارو چند ساله میشناسم . حقوقی هستید لطفا کمکم کنید 🙏‌ببخشید اگه حقوق رو تو دولتی بخونمو ارشد دا ...

چند سالته؟؟

دانشگاه قوه که دختر پذیرش نداشت 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن