2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه یه پزشک بره خواستگاری دختری که

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 45 پست
من حتی مورد معلم هم ندارم

روی شغل چرا تاکیید دارین عزیزم 

واستون تناسب شرایط مالی ، اخلاقی و ... اولویت باشه 

پسر دیپلم و بازاری مثلا چشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره ؟ تو حالا خودت رو تا سقف آسمون ببین .‌طرف میگه پزشکم تخصیلکردم می‌خوام همسرم هم در سطح ...

همه مث هم نیست یسریا دوس دارن زنشون  خونه دار باشه حتما که نباید طرف تخصص داشته باشه

خیلی ربط داره من خودم تو علوم پزشکی درس میخونم پسرای پزشکی هیچ ببخشید گوه خاصی نیستن ک انقدر دخترا پ ...

به هر حال پزشک فقط با پزشک ازدواج می‌کنه در نود درصد مواقع . بعضی وقتا هم با دندانپزشک یا داروساز .‌در مواقعی که مثلاً عاشق پرستار هم بشه ازدواج صورت میگیره . الان اینجور شده . گفتم که قبلاً که پزشک زن نبود یا خیلی خیلی کم بود ، اکثر معلم ها و پرستار ها همسرشون پزشک بود . الان اینجور نیست پزشکای زن الان خیلی زیادن و مردای پزشک به راحتی از همکاری خودشون انتخاب میکنن

همه مث هم نیست یسریا دوس دارن زنشون خونه دار باشه حتما که نباید طرف تخصص داشته باشه

این مال دوره ی قبل بود الان پسر بی سواد که پول هم نداره، ادعای زن شاغل می‌کنه و تحصیلکرده . چه برسه پسر پزشک باشه که اصلا با دختر خانه دار نمیره . منکه ندیدم ، یعنی دیدم که زوج ها مال قدیم هستن نه الان . 

فکر میکنی   پزشک کیه؟؟      از فضا اومده ؟؟       ادم خاصیه؟؟

از همه بر تره    ؟؟     همه ازش پایین ترند؟؟

روحها باید عاشق همدیگه بشن   

مثل تمام افراد جامعه    اخلاقیات باید همدیگرو جذب کنه

به هر حال پزشک فقط با پزشک ازدواج می‌کنه در نود درصد مواقع . بعضی وقتا هم با دندانپزشک یا داروساز .‌ ...

عزیزم همه چیز ممکنه. اما همه آدمن و دلیل نمیشه پزشک ها بالاتر از عموم مردم باشن و من خیلی دیدم ک پزشک زن پرستار ماما گرفته

من خواستگار حتی شغل آزاد حتی معلم هیچی ندارم

عزیزم الان امار ازدواج برای همه  جونا  پایینه   وکمه

ایراد از شما نیست    وضعیت جامعه اینطوره

سعی کن یه ازدواج خوب   با   آدم   درستش بکنی   عجله نکن

عزیزم همه چیز ممکنه. اما همه آدمن و دلیل نمیشه پزشک ها بالاتر از عموم مردم باشن و من خیلی دیدم ک پزش ...

بحث بالاتر بودن نیست بحث اینه دیگه اینقدر زن تحصیلکرده شاغل زیاده که مرد پزشک به راحتی همسری که همکارش هست پیدا می‌کنه . در کامنتای قبل گفتم در دوره ی قبل بوده زیاد هم بوده ، ولی الان همه زوج پزشک هستند . تعداد کمی همسر غیر پزشک دارن. مردا اینجورن ، ولی زن های پزشک که حق انتخاب زیادی ندارند با هرشغلی ناچارن ازدواج میکنن.

عزیزم الان امار ازدواج برای همه جونا پایینه وکمهایراد از شما نیست وضعیت جامعه اینطورهسعی کن ی ...

پایینه ولی اطراف من هر روز تو فامیل و در همسایه هست 

بخدا قسم همین دیروز بخاطر همین موضوع مسخره شدم 

من خواستگار حتی شغل آزاد حتی معلم هیچی ندارم

ببین کااری ب موقعیت شغلی نداشته باش قرار نیست هرکی کارمند باشه یا پزشک باشه یا حالا هرچی فک کنی همشون خوبن و اوکیه تو باید انسانیت طرف در نظر بگیری پزشک لاشی هم داریم یسری سمتا هم هست اصلا ادمای خوبی نیستن و قرار نیست چون یه پرستیژ دارن حد خودتو پایین بیاری و چشم بسته انتخاب کنی