الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی ربط داره من خودم تو علوم پزشکی درس میخونم پسرای پزشکی هیچ ببخشید گوه خاصی نیستن ک انقدر دخترا پ ...
به هر حال پزشک فقط با پزشک ازدواج میکنه در نود درصد مواقع . بعضی وقتا هم با دندانپزشک یا داروساز .در مواقعی که مثلاً عاشق پرستار هم بشه ازدواج صورت میگیره . الان اینجور شده . گفتم که قبلاً که پزشک زن نبود یا خیلی خیلی کم بود ، اکثر معلم ها و پرستار ها همسرشون پزشک بود . الان اینجور نیست پزشکای زن الان خیلی زیادن و مردای پزشک به راحتی از همکاری خودشون انتخاب میکنن
همه مث هم نیست یسریا دوس دارن زنشون خونه دار باشه حتما که نباید طرف تخصص داشته باشه
این مال دوره ی قبل بود الان پسر بی سواد که پول هم نداره، ادعای زن شاغل میکنه و تحصیلکرده . چه برسه پسر پزشک باشه که اصلا با دختر خانه دار نمیره . منکه ندیدم ، یعنی دیدم که زوج ها مال قدیم هستن نه الان .
عزیزم همه چیز ممکنه. اما همه آدمن و دلیل نمیشه پزشک ها بالاتر از عموم مردم باشن و من خیلی دیدم ک پزش ...
بحث بالاتر بودن نیست بحث اینه دیگه اینقدر زن تحصیلکرده شاغل زیاده که مرد پزشک به راحتی همسری که همکارش هست پیدا میکنه . در کامنتای قبل گفتم در دوره ی قبل بوده زیاد هم بوده ، ولی الان همه زوج پزشک هستند . تعداد کمی همسر غیر پزشک دارن. مردا اینجورن ، ولی زن های پزشک که حق انتخاب زیادی ندارند با هرشغلی ناچارن ازدواج میکنن.
ببین کااری ب موقعیت شغلی نداشته باش قرار نیست هرکی کارمند باشه یا پزشک باشه یا حالا هرچی فک کنی همشون خوبن و اوکیه تو باید انسانیت طرف در نظر بگیری پزشک لاشی هم داریم یسری سمتا هم هست اصلا ادمای خوبی نیستن و قرار نیست چون یه پرستیژ دارن حد خودتو پایین بیاری و چشم بسته انتخاب کنی