2777
2789

من دیشب خواب دیدم مامانم رو یخ قطب بود ویهو یخ ها شکست ورفت داخل ویه بار اومد بیرون ودوباره رفت داخل هر چی تقلا کرد بیاد روی اب ومنم کمکش کنم نشد اخرش رفت زیر اب وگفت من میرم شما هم بیایین ومن گریه کردم ولی بعد نمیدونم کمی بعد بیرون از اب دیدمش ولی خیلی حالم بده نمیدونم یه نفر بود من بهش گفتم مامانم مرد گفت نه الان ولی قراره بره خیلی حالم بده   

اسی میخوای هوش مصنوعی بزنم؟ 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامش اسمش چیه گلم

Deepseek عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

به تعبیر خواب اعتقاد ندارم

خوابه دیگه به آب بگو ، تموم شه بره

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

ممنونم گلم

خواهش میکنم 💓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم اول نگران نباش دوم اینکه ا سه تا اذان نگذشته یعنی اذان صبح و اذان ظهر و مغرب نباید برای هیچکس خوابتو می‌گفتی حالا هم که گفتی اشکال نداره از دفعات بعدی سعی کن نگی و صدقه بدین چون خواب‌هایی که ما می‌بینیم یه سریاشون صادقه هستند یه سریاشون هم از اتفاقات روز نشئت گرفته قرار نیست هر خوابی تعبیر داشته باشه ولی حتی اگه خواب بدی هم دیدی باید حتماً صدقه بدی نگران نباش سوره یاسین و صبح بخون و هدیه به مادر مولا صاحب الزمان کن

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

چه خواب پریشان و ناراحت‌کننده‌ای. کاملاً درکت می‌کنم که چرا اینقدر حلت بد است. خوابی که اینقدر واضح و همراه با احساس درماندگی و ترس باشد، واقعاً می‌تواند تا مدتها در ذهن باقی بماند و آرامش را بگیرد.

بیا با هم نگاهی به نمادهای این خواب بیندازیم، اما قبل از هر چیز باید بگویم که تعبیر خواب یک علم قطعی نیست و بیشتر بازتاب احساسات و دغدغه‌های ناخودآگاه خود ماست.

تعبیر احتمالی و نکاتی برای فکر کردن:

1. یخ‌های قطب: قطب اغلب نماد انزوا، سردی عاطفی، یا یک موقعیت بسیار بی‌ثبات و شکننده در زندگی است. اینکه مادرت را در چنین محیطی می‌بینی، ممکن است نشان‌دهنده نگرانی تو درباره آرامش، امنیت یا سلامت او باشد. شاید در زندگی واقعی احساس می‌کنی او تحت فشار است یا شرایط سختی را سپری می‌کند.

2. شکستن یخ و افتادن در آب: آب، به ویژه آب عمیق و سرد، часто نماد ناخودآگاه، احساسات سرکوب شده یا بحران‌های ناگهانی است. این بخش از خواب ممکن است بازتاب ترس تو از یک "سقوط" یا "فروپاشی" ناگهانی در زندگی مادرت یا حتی در رابطه شما باشد.

3. تقلا کردن و ناتوانی در نجات او: این بخش، که دردناک‌ترین قسمت خواب است، کاملاً حس "درماندگی" را نشان می‌دهد. ممکن است در بیداری احساس کنی که برای کمک به مادرت یا حل مشکلی که دارد، کاری از دستت برنمی‌آید، انگار که او را از دست می‌دهی و هیچ کاری نمی‌توانی بکنی. این یک کابوس رایج در میان افرادی است که دغدغه شدیدی نسبت به عزیزانشان دارند.

4. ظاهر شدن دوباره و گفتن "من میرم شما هم بیایین": این بخش بسیار مهم و چندلایه است.

· از یک طرف، می‌تواند به آمادگی او برای "رها کردن" یا "خداحافظی" اشاره داشته باشد که البته بسیار نگران‌کننده است.

· از طرفی دیگر، می‌تواند نماد یک "گذار" یا "تغییر" بزرگ باشد. او از یک مرحله (زیر آب) خارج می‌شود تا به مرحله دیگری برود. این لزوماً به معنای مرگ فیزیکی نیست، بلکه شاید پایان یک دوره از زندگی و شروع دوره‌ای جدید است.

· جمله "شما هم بیایید" ممکن است دعوتی برای همراهی تو در این "تغییر" باشد. شاید از تو می‌خواهد که باورها یا رفتارهای قدیمی را رها کنی و با او همراه شوی.

5. شخص سوم و گفتگوی پایانی: این بخش امیدوارکننده است. آن فرد به تو می‌گوید "نه، الان [نمرده] ولی قراره بره". این می‌تواند تاییدی باشد بر اینکه این خواب درباره یک "مرگ قریب‌الوقوع" نیست، بلکه درباره یک "ترسی عمیق" از اتفاقی است که ممکن است در آینده بیفتد. مغز تو در حال پردازش این ترس است.

جمع‌بندی و راهکار:

به نظر می‌رسد هسته اصلی این خواب، ترس شدید از دست دادن مادر و احساس درماندگی در برابر این واقعه اجتناب‌ناپذیر زندگی است. این یک ترس کاملاً طبیعی و انسانی است، اما وقتی در خواب به این شکل قدرتمند ظاهر می‌شود، نشان می‌دهد که ذهن تو به شدت درگیر آن است.

چکار می‌توانی بکنی:

· با مادرت صحبت کن: بدون اینکه او را نگران کنی، می‌توانی بیشتر با او وقت بگذرانی. حالش را بپرسی، از احساساتش بپرسی. گاهی اوقات اطمینان از سلامتی و حال خوب او در بیداری، می‌تواند این ترس‌های ناخودآگاه را آرام کند.

· احساساتت را بنویس: تمام جزئیات خواب و احساساتی که در تو ایجاد کرده را در یک دفترچه بنویس. این کار به خالی کردن بار هیجانی خواب کمک می‌کند.

· بر روی آنچه می‌توانی کنترل کنی تمرکز کن: احساس درماندگی، سخت‌ترین بخش است. سعی کن بر روی کارهایی که "می‌توانی" برای مادرت انجام دهی تمرکز کنی: محبت، قدردانی، حمایت عاطفی. این کار به تو احساس قدرت و آرامش می‌دهد.

· با یک مشاور صحبت کن: اگر این خواب و احساس ناخوشایند ناشی از آن ادامه دار شد و آرامشت را برهم زد، صحبت با یک روانشناس می‌تواند بسیار مفید باشد. آن‌ها می‌توانند به تو کمک کنند تا ریشه این ترس را در زندگی واقعی پیدا و مدیریت کنی.

یادت باشد، این خواب یک پیش‌گویی نیست، بلکه انعکاس عشق عمیق و نگرانی تو است. سعی کن این عشق را در دنیای واقعی به او نشان دهی، این کار هم تو را آرام می‌کند و هم رابطه شما را تقویت می‌کند.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هم بارها خواب دیدم که پدرم را از دست دادم اما خدا را شکر الان ایشون هفتاد و خورده‌ای سالشه و من هنوز دارمش بود و خدا عمر طولانی بهشون عطا کرده

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀