2777
2789
عنوان

شما همسرتون اینطور باهاتون رفتار کنه طلاق میگیرین یا به پاش میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 88 پست
پس همینه دلیلش گلم عزیزم علت این رفتار همسرتون هم به خاطر شرایط فعلیشه هم افسردگی که بابت این جریان ...

میگه منو نمی خواد فقط طلاق چون تو دوران عقدم از هم دوریم منم چند بار رفتم پیشش و بهش پیام دادم اما جوابمو نداد منم دیگه نرفتم سراغش

این قافله عمر عجب میگذرد:)⁦⏳📅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاش چقد اسیب دیده

هردو استخوان درشت نی و نازک نی با هم شکسته بعد خون لخته و گوشت مردگی داشت که گوشت پاشو تخلیه کردن منتظر موندن گوشت آورد بعد پلاتین زدن پاشنه و انگشتای پاش هم شکسته و در رفته

شما رو مسبب تصادفش نمی دونه یه وقت؟پیام یا پیغام بفرست یا زنگ بزن اگه جواب می ده که یه جایی هم رو بب ...

ن چند بار رفتم سراغش حتی جواب سلاممو نداد

با همه خوبه میگه میخنده اما با من تنها اینطور کرد

یعنی چی؟ خب پس کمتر بیفت دنبالش. ولش کن. اونه که باید توضیح بده بابت رفتارش .مگه اینکه از جانب شما خطایی سر زده که نمی گید شما. وگرنه این رفتار اصلا عادی و منطقی نیست. ارث پدرشو ازت که طلب نداره!

احتمالش زیاد ولی چرا منو که این همه همدیگه رو دوس داشتیم پس زده

نمی دونی واقعا ،چون اعتماد بنفسشو از دست داده خودشو کمتر ازشما میبینه چون فکر می کنه از سمت شما پس زده میشه ایا واقعا می تونه راه بره فلج نشده یا از لحاظ جنسی آسیب ندیده با دکترش صحبت کن ،در کل اگر مشکلش معلولیت یا جدی نیست وقصدت این که باهاش بمونی بهش پیام محبت امیز بده که همه جوره دوسش داری از لحاظ روحی روانی اسیب دیده باید بهش زمان وفرصت بدی ودرکنارش همدردی کنی،شاید خیلی زمان ببره ،یه نذری وصدقه ای  هم بده  که انشاا..روبه راه شه