پنج ماهه عقد کردم بعد بیست روز نامزدم تصادف کرد دوماه بیمارستان بود و بارها رفت اتاق عمل تو این دو ماه من خیلی اذیت شدم کارم همش گریه و زاری و التماس به خدا برای خوب شدنش بود حتی یبار از رو نا امیدی قصد جون خودم کردمو یه عالمه قرص خوردم بعدش موقعی که از بیمارستان مرخص شد با من بدون دلیل قهر کرد و هیچ حرفی نزد منم دو سه باری رفتم سراغش اما جوابمو نداد الان دو ماهه که نه بهم زنگ زده نه اومده سراغم هر چی هم خانوادش باهاش حرف زدن راضی نشد و میگه طلاق.. باورش برام سخته خیلی دوسم داشت برام جون میداد خودشو به زمین و زمان زد که بهم برسیم چیشد الان اینطوری میکنه چطور دلش میاد 🥺🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هردو استخوان درشت نی و نازک نی با هم شکسته بعد خون لخته و گوشت مردگی داشت که گوشت پاشو تخلیه کردن منتظر موندن گوشت آورد بعد پلاتین زدن پاشنه و انگشتای پاش هم شکسته و در رفته
یعنی چی؟ خب پس کمتر بیفت دنبالش. ولش کن. اونه که باید توضیح بده بابت رفتارش .مگه اینکه از جانب شما خطایی سر زده که نمی گید شما. وگرنه این رفتار اصلا عادی و منطقی نیست. ارث پدرشو ازت که طلب نداره!
احتمالش زیاد ولی چرا منو که این همه همدیگه رو دوس داشتیم پس زده
نمی دونی واقعا ،چون اعتماد بنفسشو از دست داده خودشو کمتر ازشما میبینه چون فکر می کنه از سمت شما پس زده میشه ایا واقعا می تونه راه بره فلج نشده یا از لحاظ جنسی آسیب ندیده با دکترش صحبت کن ،در کل اگر مشکلش معلولیت یا جدی نیست وقصدت این که باهاش بمونی بهش پیام محبت امیز بده که همه جوره دوسش داری از لحاظ روحی روانی اسیب دیده باید بهش زمان وفرصت بدی ودرکنارش همدردی کنی،شاید خیلی زمان ببره ،یه نذری وصدقه ای هم بده که انشاا..روبه راه شه