پنج ماهه عقد کردم بعد بیست روز نامزدم تصادف کرد دوماه بیمارستان بود و بارها رفت اتاق عمل تو این دو ماه من خیلی اذیت شدم کارم همش گریه و زاری و التماس به خدا برای خوب شدنش بود حتی یبار از رو نا امیدی قصد جون خودم کردمو یه عالمه قرص خوردم بعدش موقعی که از بیمارستان مرخص شد با من بدون دلیل قهر کرد و هیچ حرفی نزد منم دو سه باری رفتم سراغش اما جوابمو نداد الان دو ماهه که نه بهم زنگ زده نه اومده سراغم هر چی هم خانوادش باهاش حرف زدن راضی نشد و میگه طلاق.. باورش برام سخته خیلی دوسم داشت برام جون میداد خودشو به زمین و زمان زد که بهم برسیم چیشد الان اینطوری میکنه چطور دلش میاد 🥺🥺🥺
همسرم پسرعموم خیلی دوسم داشت از دوسال پیش اسم انداخت روم که مال منه خدایی تو اون سه ماهیی که نامزد بودیم خیلی هوامو داشت باورش سخته الان بدون دلیل چرا آخه🥺🥺🥺
آمبولی گرفت پاش خیلی آسیب دیده هنوزم نمیتونه راه بره متاسفانه ... دوس داشتم الان کنارش بودم اما خودش ...
پس همینه دلیلش گلم عزیزم علت این رفتار همسرتون هم به خاطر شرایط فعلیشه هم افسردگی که بابت این جریان گرفته من جای شما بودم جدا نمیشدم محبت بیشتری میکردم نرم میشه به زودی
هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
براش مشکلی بوجود نیومده که بخواد ایثار کنه؟ارتباطت با مادرشوهر و خواهرشوهر چطوریه
خواهر شوهر ندارم اما مادر شوهرم آدم آرومیه با هم خوب بودیم اما تو این مدت که پسرش با من اینطور کرد حتی یه زنگ کوچولو به من نزد دلداریم بده. مشکلی نداره پاش فقط یکم طول درمان داره