2777
2789

پنج ماهه عقد کردم بعد بیست روز نامزدم تصادف کرد دوماه بیمارستان بود و بارها رفت اتاق عمل تو این دو ماه من خیلی اذیت شدم کارم همش گریه و زاری و التماس به خدا برای خوب شدنش بود حتی یبار از رو نا امیدی قصد جون خودم کردمو یه عالمه قرص خوردم بعدش موقعی که از بیمارستان مرخص شد با من بدون دلیل قهر کرد و هیچ حرفی نزد منم دو سه باری رفتم سراغش اما جوابمو نداد الان دو ماهه که نه بهم زنگ زده نه اومده سراغم هر چی هم خانوادش باهاش حرف زدن راضی نشد و میگه طلاق.. باورش برام سخته خیلی دوسم داشت برام جون میداد خودشو به زمین و زمان زد که بهم برسیم چیشد الان اینطوری میکنه چطور دلش میاد 🥺🥺🥺

این قافله عمر عجب میگذرد:)⁦⏳📅

عزیزم مشکل حاد جسمانی پیدا کرده اتفاقی براش افتاده 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بدون دلیل میگه طلاق چرا خب؟ 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

از روی دلسوزی نیست که نمیخواد شما به پای اون فنا نشین

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

همونی هستین که گفتین همسرتون بر اثر تصادف امبولی کرده وپاهاش مشکل داره ؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔