2777
2789
عنوان

باورم نمیشهههه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینحرفا ژنتیک و سلول و جسم گلژی همه خندشون میگیره

اگر بدونن کسایی که این چرتها رو میگن کی هستند و چه زندگی دارن یکی از همین ها توساختمون یکی از دوستامه چیزهایی تعریف میکنه ازش و زندگی داغونش

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

راستی در کنارش یه ساب چشم سبزعسلی و یه ساب چشم سبز هم گوش میدم خدا بخیر کنه چشمام چه رنگی بشهکسایی ک ...

نهههههههه،، ببین من زیاد ساب و قبول ندارم ولی برای نتیجه بهتر باید فقط یه ساب گوش کنی نباید چندتا ساب رنگ چشم و باهم گوش کنی، توی همون کانالی که ساب و برداشتی قوانین استفاده ازشو بخونی میبینی که اصلا نباید باهم استفاده کنی

راستی در کنارش یه ساب چشم سبزعسلی و یه ساب چشم سبز هم گوش میدم خدا بخیر کنه چشمام چه رنگی بشهکسایی ک ...

من قبلا تو یکی دیگه از تاپیکات بودم هنوز تغییر نکردی ازون موقع تا حالا 🤣

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

بابا اینا عقل ندارن سواد ندارن ی استاد داشتیم میگفت سواد حرف زدن ندارید شعورخفه شدن داشته باشید

دقیقا 

طرف خودش خونه نداره میاد کد کیهانی به یک مشت ساده دل میفروشه بعد ماهی ۸۰ میلیون اجاره خونه میده فقط!

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم