2777
2789

پسر خاله شوهرم داره زن میگیره 

ولی انگار خانواده راضی نیستن 

دختره بنده خدا جوری ک میگن نرمال نیست من ندیدمش 

بعد من تو اتاق بودم اونا دم در اتاق صدا کامل میومد ولی نمیدونستن من میفهمم،شایدم فکر کردن خوابم 

گفت والا چی بگم مهم اینه که پسرت عاشق کی بشه  همین فلانی ( اسم شوهرم )

انگار جادو شده 

وقتی که اومدن خواستگاری من هم خودش و هم خانواده ش بسیار مایل بودن 

نمیدونم چرا اینجوری گفت من خیلی دوسش داشتم فکر نمیکردم چنین ذهنیتی درباره ی من داشته باشه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عزیزم اکثر مادر شوهرا همین تصورو دارن . 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وا عجب آدمایی که چشم خوشبختی بچشونو ندارن میزارن پای جادو واقعا تاسف باره

اتفاقا همیشه از خودش گذشت واسه زندگی ما 

نزدیک ۵ ماهه هر روز داره پسرمو نگه داری میکنه غذا میپزه میشوره میسابه 

اصلا باورم نمیشه با چنین تفکری بتونی این کارو کنی

بابا اصلا اینجوری نبود حتی یه ذره نمیدونم چرا اینجوری گفت

خب تصورش این بوده به زبون اورده

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

از این به بعد دوسش نداشته باش من ازدواج سنتی مادرش یه جا دیدم بدو بدو اومد خواستگاریم پسرشم آورد الا ...

من راضی نبودم 

پدرشوهرم میگفت بسته ب نظر خودت 

شوهرم و مادرش اصرارررر و التماس میکردن 

اتفاقا همیشه از خودش گذشت واسه زندگی ما نزدیک ۵ ماهه هر روز داره پسرمو نگه داری میکنه غذا میپزه میشو ...

به نظرم ازش بپرس نزار کینه تو دلت بمونه 

بگو مامان جان من ناخواسته شنیدم چرا اینجور درموردم فکر میکنید