2777
2789

بچها من کلا چهرمو اصلا دوست ندارم

هیچیش و دوست ندارم نه لب نه فرم صورت 

پیشانیمم که تر زده تو قیافم انقد مدلش زشته ابروهام به چشام نزدیکه و پیشانیمم برجسته و بلنده و کلا موهامو میریزم تو‌ صورتم و مغنه میپوشم خیلی خوب میشم ولی میدم بالا نگار یه آدم دیگم 

دماغمم بده

خلاصه این تابستون نه ،تابستون سال بعد میخوام جراحی کنم هم کوتاهی پیشانی هم لیفت چشم و ابرو هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم عمل بینی 

چاق هچ هستم

کلا فعلا نمیخواستم ازدواج کنم ولی کیس خوبیه ازش خوشم اومده ولی خوب قراره لاغر بشم و صورتم و عمل کنم 

به اونم گفتم باید وایسه دانشگام تموم شه بعد بیاد خاستگاری

حالا نکنه بعد ۲ سال منو ببینه به دلش نشینم با قیافه جدید

هم عمل بینی چاق هچ هستمکلا فعلا نمیخواستم ازدواج کنم ولی کیس خوبیه ازش خوشم اومده ولی خوب قراره لاغر ...

قدووزنت چند

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲