2777
2789
عنوان

خاستگارم منو اینجوری دیده ولی قراره کلی عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 105 پست
خیلی زیبایی فقط اگر خواستی عمل کنی فقط بینی صورتت عروسکِ

خدایی میگی

ببین اینجا آرایشم کرم و ریمل و رژ

از اون آدما ام ک با آرایش این ۳ قلم خیلی خوب میشم

ولی بدون آرایش شبیه جن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی میگیببین اینجا آرایشم کرم و ریمل و رژاز اون آدما ام ک با آرایش این ۳ قلم خیلی خوب میشمولی بدون ...

همه همینن گلم ادم بخودش نرسه بی روح میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خوش بحال اون انقد اعتماد ب نفس داره بدون آرایش میاد همه جا بعد مدام مثلا انگار رقابت داره با من

اون میخوادتورو سرکوب کنه توهم اجازه میدی موفق میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خوش بحال اون انقد اعتماد ب نفس داره بدون آرایش میاد همه جا بعد مدام مثلا انگار رقابت داره با من

من بدون مقنعه ندیدم دوباره بفرس

اون میدونه من نقطه ضعفم قیافمهوگرنه تو هر زمینه دیگه ای ازش بهترم

منم ی زن داداش داشتم سینش ۶۵ بودهمیشه بخودش میبالیدو پوز میداد  ۳۵ سالش بود همش میگف من مثل دخترای ۱۴ پونزده سالم

ماهم تودلمون بهش پوزخند میزدیم 

اینا اینکارارو نکنن ک نمیتونن خودی نشون بدن و عیباشونو بپوشونن

ن اصلا مشکلی نداری خیلیم عالی فقط دماغتو عمل کن تودختری بعدا اصلاح کنی به ابروهات  برسی خوشگلترم میشی اصلا هم ابروهاتو چشمات مشکل نداره بیستی