2777
2789
عنوان

آزمون شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
منم چندباری کلاس گرفتم دیروزک رفتم سرهنگه بهم گفت تمرین نکردی

این سری دو ساعت قبل امتحان سرهنگ کلاس بردار و استرس نداشته باش راحت قبول میشی

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزقبل آزمون برداشتم مگه چ تاثیری داره

به هر حال تاثیر داره فقط اینکه باید جلو افسر استرس نگیری.من دو جلسه که برداشتم یه جلسه‌ش یه روز قبل آزمون بود جلسه دوم‌ش هم دو ساعت قبل امتحان افسر.فقط اینکه ریلکس باش جلو افسر استرس بگیری به رانندگیت اشراف نداری افسر هم ردت میکنه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
به هر حال تاثیر داره فقط اینکه باید جلو افسر استرس نگیری.من دو جلسه که برداشتم یه جلسه‌ش یه روز قبل ...

کمی استرس داشتم ن خیلی اماپاهاش ردی پدالابودحس کردم امتحانم میکنه

کمی استرس داشتم ن خیلی اماپاهاش ردی پدالابودحس کردم امتحانم میکنه

نه فکر نکنم افسری بخواد از عمد کسی رو رد کنه که برای طرف هزینه بخراشه.شما رو نمیدونم ولی من پیش افسر که می‌نشستم همش استرس داشتم و هول میشدم ،پیش مربی خودم قشنگ رانندگی میکردم مربی از رانندگی‌م تعریف می‌کرد ولی پیش افسر دست راست و چپم رو گم می‌کردم و هول میشدم.سری آخر دیگه ریلکس و تمرین کرده رفتم و قبول شدم.استرس داشته باشی افسر هم از حالاتت متوجه میشه

نه فکر نکنم افسری بخواد از عمد کسی رو رد کنه که برای طرف هزینه بخراشه.شما رو نمیدونم ولی من پیش افسر ...

منم حالات استرس ودارم امان به اندازه دفعات اول حس میکنم ب قول شمایکی دوساعت قبل آزمون کلاس بگیرم بهتره البته مربی منم بهم میگه تسلط لازم دارم