۲۰۰ گرم آب
۵۰ گرم روغن
۱۵ گرم شکر
یه پنس نمک
میره روی حرارت تا قل بزنه پنج دقیقه قل که زد
۱۰۰ گرم آرد اضافه میشه یکباره و ۱۰ دقیقه باید روی حرارت با قاشق چوبی داغ بزنیم یعنی باز کنیم و جمع کنیم خمیر رو واز حرارت برمیداریم
بعد که خمیر ولرم شد چهار تا تخم مرغ رو توی یه ظرف با چنگال میزنیم که از لختگی دربیاد و تو چهار مرحله به خمیر اضافه میکنیم و با همزن هر بار در حد یه دقیقه میزنیم و در اخر نصف ق چای خوری بکینگ پودر و نصف ق چ خ وانیل اضافه میکنیم و نیم ساعت خمیر استراحت کنه و میره تو فر ده دقیقه اول ۲۰۰ درجه و بقیه اش تا زمانی که کاملا به طور کامل رنگش تیره بشه روی ۱۸۰ اگه زود از فر خارج بشه پفش میخوابه شاید چهل دقیقه طول بکشه بزارید کامل طلایی بشه
ده دقیقه هم در فر خاموش بمونه خنک که شد خامه پایپ کنید نوش جان