2777
2789
عنوان

عمم یه خاستگار بهم معرفی کرده دندونپزشکه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من میگم پشیمون نباش 

دیگه خیلی راحت نمیگیرن به اونایی که بدون کنکور رفتن ترکیه دندون خوندن 

بازار کار و درامد دندونپزشکای ترکیه هم بهه هیییچ وجه قابل مقایسه با ایران نیست

خلاصه بی خیالش

She is working on a bio…

امن برای دانشگاهایی هیت که مورذ تاییده دانشگاه هایی که تایید هستن باید چندین مرحله ازمون بدن که راحت ...

چه پررو هستن اعتراضم میکنن

ولی میدونی چرا اعتراض میکنن 

دندون پزشکای ایران رو میبینن فکر میکنن همینطوره

میرن ترکیه میخونن بعدش نه میتونن برگردن نه میتونن اونجا زندگی خوبی داشته باشن 

که صد البته حقشونه 

She is working on a bio…

خب‌ همه چی که شما نیستی شاید اونا شما رو نپسندن اصن رشته تحصیلی شما چیه شاید پسره یکی مثل خودش میخوا ...

سطحمون به هم میخوره که مامانش دنبالم بوده 

وگرنه گربه محض رضای خدا موش نمیگیره

چه پررو هستن اعتراضم میکننولی میدونی چرا اعتراض میکنن دندون پزشکای ایران رو میبینن فکر میکنن همینطور ...

خیلی پرو و گستاخ هستن ، ی کنکور تلاش نکردن انتظار دارن مثل اون بدبختی که کور شد و مریض شد تا قبول بشه راحت کار کنن توی ایران ، حالا نمیدونم دقیق واقعا اینایی که می‌رن روسیه و ترکیه پزشکی میخونن میتونن بیان ایران یا نه. ؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

سطحمون به هم میخوره که مامانش دنبالم بوده وگرنه گربه محض رضای خدا موش نمیگیره

انقد زیاده از این گربه ها من با عشق ازدواج کردم

صدتا هم سطح خودمون دنبالم بودن که مادرشون میخواست براشون زن بگیره که نهایت مبگفتم من کسی دیگه دوست رو دوست دارم و یه بارم یه پسره بود مادرش اومده بود و میخواست براش زن بگیره که‌پسره گفته بود من خودم عاشق کسیم و واقعا هم بود بهمم رسیدن😍

در کل خیلی جدی نگیر فقط معرفیت کردن تموم😐😐میخواستن خودشون پیگیرت میشدن نه که یه بارم دنبالتو نگیرن