2777
2789
عنوان

عمم یه خاستگار بهم معرفی کرده دندونپزشکه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 48 پست

بهترین کارو کردی

خوبه حالا تو ترکیه میخونه یعنی با پول. به درد عمش میخوره 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه گف شمارتو دادم بهت زنگ بزنن کاری داشتی کمکت کنن گفتم نه ممنون بچه ها هستن 😕😂

آها وا☹️ بهتر که رد کردی پس

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

لگد زدی به بختت😂😂😂

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ای واااای😓😂

مهم نبود گفتم من که جوابم نه بود.ولی کلا از کوچیکی بین نوه ها فرق میزاشتن ..حالا دختر عموی من که کلا خیلی اخلاقای خاص داره و پسره به غلط کردن افتاد جدا شون.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعد باید مهاجرت کنم؟یسری آزمون هایب هست میگیرن مجوز میدن

امن برای دانشگاهایی هیت که مورذ تاییده 

دانشگاه هایی که تایید هستن باید چندین مرحله ازمون بدن که راحت نیست و هزینه هم باید بدن

دانشگاه های غیر تایید که کلا قبول نیستن، چند وقت پیش دیدم دانشجو های ترکیه ورودی وزارت بهداشت اعتراض کردن ، ظاهرا کلا ایران نمیپزیرشون و خوب میکنه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

به این فک کن پولدارم هستن 😂😂😑

خب اون پول برای باباشه. طبق تجریه خانوادهای پولدار پول به عروس نمیدن

خودش چی؟ اگه خودش پولداره یه حرفی

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز.