2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 175 پست
شاید همه‌ی مردها نه ولی اکثر مردها آره!! درمورد این جمله خوب فکر کنینمنبع مطالعاتی من چیزی به جز شیم ...

تو میلیون‌ها مردی رو که بخاطر دفاع از خانواده‌ و مردمشون رفتن تو میدون جنگ و گلوله خورده تو سرشون و مغزشون سه متر پاشیده اون ورتر رو نادیده گرفتی

میلیون‌ها مردی رو که صبح تا شب برای خانواده‌‌شون کار می‌کنن تا راحت زندگی کنن رو نادیده گرفتی

مردی که داره درس می‌خونه و روی مسائلی مثل سلامت و بیماری زنان تحقیق می‌کنه رو نادیده گرفتی

مردی که حواسش به زن‌های اطرافش هست رو نادیده گرفتی

پسری که همسر، خواهر و مادرش تمام زندگیشن رو نادیده گرفتی

پسربچه‌ای رو که از سن کم میره سرکار رو نادیده گرفتی

تا تهش برسی به اینکه ۹۹/۸ درصدشون دارن بهت ظلم می‌کنن و عوضین، اصلا هم نیازی به حمایت ندارن و هیچ مشکلی براشون وجود نداره

این دیدگاه بیش از حد ساده‌لوحانه و بچگانه‌ست 

حتی نمی‌دونم چرا دارم درموردش حرف می‌زنم، کاملا مشخصه که بی‌فایده‌ست چون اول از همه باید فکری به حال نفرت درون کرد تا بعد بشه درمورد چیزای دیگه حرف زد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂امیدوارم خداوند به دل شما هم آرامش بده که انقدر درگیر یک کاربر رندوم اینترنتی نباشی گلم من فقط ...

توهین نبود و توصیف شما بود😂😂 اول ب شما ارامش بده ک ایقد از مردا عقده ب دل نداشته باشی🌸 

توصیفت بود عزیزم ک گویا خیلی بهت برخورد 

بنده هم با کسی بحث میکنم ک وقتی شخصیتش رو توصیف میکنی بهش برنخوره! و مشخصه چقدم حرفام حق بودن ک تیقد بهت برخورده

دیگ هم منو ریپ نزن چون ادامه بحث با آدم پرادعا و ناآگاه و جوگیری مثل شما در شان من نیس، ب جوگیری هات ادامه بده ، آگاه کردن آدمی مثل شما فایده نداره.

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
معمولا برای کسی جدیده ک تا ب اینجور تاپیکا میرسه سیستماتیک سیستماتیک راه میندازه عزیزم چون تازه یادش ...

حدافل ایشون مطالعه داشت نه صرفا بذاره مغزش زن ستیزی حاکم بر جامعه رو همینجوری قبول کن و مقابل حرف حق وایسته به شما هم پیشنهاد میشه یکم تار های مغزتون رو تمیز کنید شاید خوشتون اومد

من تا حالا مردی رو ندیدم دلش واسه خانومش و زحماتی که میکشه بسوزه هر چند خانومه واقعا فداکار باشه 

واسه کسی تب کنین که واستون بمیره!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اولا چرا باید همسرمون رو معیار بدونیم؟ بعد چرا وقتی در موردش حرف میزنیم بگیم مردها؟!! مثلا یکی که هم ...

ببین مثلا مادر من خیلی زحمتکش و مهربونه و من خیلی دوستش دارم.خود به خود تو ذهنم برام یه زن اونجوری تعریف میشه.مثل مادرم.من بیام بگم زن ها خوبن با دیدگاهی که نسبت به مادرم داشتم گفتم.منظورم این نیست که همه زن ها تک به تکشون خوبن که.

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

منظورش مرد های زحمت کش و فداکار بوده.منطورش نامرد ها نبوده که.

پس برمیگردیم به همون حرف من. ایشون از همسرش تعریف نکرده. در مورد مردها تاپیک زده. مخالفتم با اینه نه علاقه کسی به همسرش! اینکه شما بگید منظور پنهانش فلان بوده هم بحث جداییه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شاید همه‌ی مردها نه ولی اکثر مردها آره!! درمورد این جمله خوب فکر کنینمنبع مطالعاتی من چیزی به جز شیم ...

حقوق من در راستای نفرت‌ورزی و کوبیدن جنس مخالفم به دست نمیاد

منطق دوره تیرکمون سنگی که نیست

بریم مردا رو منقرض کنیم یا همشونو بکشیم که حل بشه؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تو میلیون‌ها مردی رو که بخاطر دفاع از خانواده‌ و مردمشون رفتن تو میدون جنگ و گلوله خورده تو سرشون و ...

واقعا حرفاتون خیلی منطقی هست 

هم مرد خوب و زحمتکش داریم هم زن خوب و زحمتکش

انشاءالله خدا بهش آرامشی بده ک این نفرت و عقده از درونش پاک شه.

حتی از درک شخصیت خودش هم عاجزه چ برسه ب حرفایی مثل مرد فلانه و زن فلانه و بخواد در این مورد نظر بده 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شما همیشه تو اینجور تاپیکا میخوای بگی مردا بدن و فلاناصلا با چیزی ب اسم برابری و اینک بد و خوب بین ه ...

به نظر من این مسائل پروژه ن و هدفدار 

همین جنگ جنسیتی شدیدی که بین زن و مرد در جامعه راه افتاده و اینکه یه سریا فکر میکنن حقوق یعنی فقط جنگیدن با جنس مخالف و ازش بیزار بودن و اون رو افیون زندگیتو جامعه تصور کردن ، بیشتر هم فمینیستهای افراطی بهش دامن میزنن

این یه روشه برای زدن خانواده و ازدواج 

ادامه پیدا کنه چندسال دیگه در کشور ازدواجی بین زن و مرد دیگه اتفاق نمی افته

و یک عده هم به شدت متاسفانه تحت تاثیرش قرارگرفتن

خودم به شخصه تو فضاهایی که هستم ، محتواهایی که زن و مرد علیه همدیگه سم پاشی میکنن رو بلاک میکنم

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

داره میگه « مردها »نه مرد خودش!

عزیزم شما میگی زن‌ها یعنی منظورت صد در صد زنهاست؟؟؟

من فک. می‌کنم بدیهی ترین چیزی که همه میدونیم اینه که توی هر قشری خوب و‌ بد هست

من منظورم تعداد کثیری از مردهاست ، چرا ؟ چون حداقل اکثر مردهایی که من الان دارم میبینم اطرافم به خصوص جوون تر ها که پشتوانه و سرمایه کار ندارن پدرشون داره درمیاد برای پول درآوردن و تهش دو دو تاشون نمیشه چهار تا و هر روز عقب ترن با این اوضاع اقتصادی 

اگر من از رنج مرد ها حرف زدم چرا باید ی عده همش باید بیان قیاس راه بندازن با رنج زن‌ها

کسی منکر رنج خانم‌ها درجامعه نیست ، ولی من اینجا این موضوع به چشمم اومده و ازش گفتم ، آیا شعور شنیدنش رو دارین ؟؟ یا باید همیشه حرف از جنس زن باشه تا بشنوید

تو میلیون‌ها مردی رو که بخاطر دفاع از خانواده‌ و مردمشون رفتن تو میدون جنگ و گلوله خورده تو سرشون و ...

همه حرف هات همونطور که خودت میدونی مغلطه است اما یه نکته بهت بگم که تحقیقاتی که روی بیضه مرد ها انجام شده از کل تحقیقاتی که روی رحم خانم ها انجام شده بیشتره اون تحقیقاتی هم که راجع به رحم شده صرفا برای مبحث بچه دار شدنه نه درمان بیماری های بانوان

شما میلیون ها زن رو که به خاطر زن ستیزی هنوز هم دارن کشته میشن رو نادیده گرفتی 

شما میلیون ها زن رو که میدان جنگ رفتن و تاریخ به خاطر زن بودن اسمش ازشون نبرده رو نادیده گرفتی

شما میلیونها زن که به خاطر جنسیتشون حمایت نشدن و ارزو و استعداد هاشون پر پر شد رو نادیده گرفتی 

شما میلیون ها زن رو که هر روز قربانی خشونت خانگی هستن و قانونی برای حمایت از اونها وجود نداره رو نادیده گرفتی 

شما زن های دانشمندی رو که یک عمر به عنوان یک مرد کار کردن و به عنوان یک مرد ازشون یاد میشه یا پژوهش هاشون رو دزدیدن نادیده گرفتی 

و...

امثال شما شروع کرد به نادیده گرفتن و ستیز کردن که امثال من افکار رادیکالی رو ترجیح میده!! 

شما برای این حرفها واقعا زیادی بی منطقی چون من هیچگاه درمورد همه‌ی مردها حرف نزدم اما شما درمورد همه‌ی مردها حرف زدی 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام