2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 175 پست
واقعا داری شوخی میکنی ؟ یعنی منطقت واقعا میگه آشپزی شست و شو زایمان بچه داری قابل مقایسه ست با مسئول ...

این بستگی به شخصیت طرف داره 

مربوط به جنسیت نیس

والا با این وضع و اوضاع هردو طرف دارن جون می‌کنند 

دیگه گذشت اون موقع که فشار مالی فقط روی دوش آقا بود

منم شاغلم ولی کلا صحبت من مسئولیت مالی داشتنهمن چهار روز دیگه دلم نخواد برم سرکار یا توی قسط هام کم ...

عزیزم من حرفتو درک می کنم اما بعضی ها حق دارن همسرهاس نالایقی دارن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر انسانی لایق محبته ولی دلسوزی؟ فکر نمیکنم، اونم وقتی زنها بیشتر ظلم میبینن و این ظلم رو هیچ کس نمی ...

خب شاید شوهر این خانم هم دلش برای زنش می‌سوزه

مشخصه که همسر باشخصیت و مهربونی داره، خودش هم به شدت مهربون و فهمیده‌ست که چنین دیدگاهی داره

شرایط زندگی برای سگ و گربه هم سخته چه برسه به زن و مرد

قرار نیست تا یکی درمورد یکیشون حرف زد بیایم گارد بگیریم بگیم نخیرم گنجشگ‌ها بدبخت‌تر از گربه‌هان

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

واقعا داری شوخی میکنی ؟ یعنی منطقت واقعا میگه آشپزی شست و شو زایمان بچه داری قابل مقایسه ست با مسئول ...

خب دیگه مشکل همینجاست که اون برای تو تکیه گاهه ولی تو خدت رو به عنوان تکیه گاهی برای اون نمیدونی 

ارزش خدت رو بدون هم مادری هم شاغلی هم خانه داری با این حال وظایف خدت رو کم میشماری ولی مرد که فقط یک وظیفه داره رو ستایش می‌کنی 

مردتو پررو نکن مردا همین الانشم پررو هستن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

چرا قابل مقایسه نباشه؟

امثال تو هستن که زنا رو میکوبن تا مرد رو بالا نگه دارن 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یعنی صرفا بخاطر حجم کار نمیخوای مرد باشی تو ایران ولی به زن بودن تو ایران علاقه داری؟علارغم انسان در ...

عزیزم اینها ترجیح میدن جنسیت دوم باشن، حق و حقوقی به عنوان یک انسان نداشته باشن فقط به خاطر اینکه خرج خونه گردنشون نباشه!

واقعا منطق یه عده عصبیم میکنه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

شما خودت بلد نیستی تکیه گاه باشی دلیل نمیشه که بقیه زنها هم نتونن تکیه گاه باشن زندگی مشترک یعنی هر ...

عزیزم تو بزرگ‌ترین تکیه گاهم باشی بازم ی جایی توی کسب و کار شوهرت یهو کم بیاره ، خانواده ش هم حمایت مالی نکنن ، توی این اوضاع اقتصادی با این شرایط طلا و دلار

تنها کاری که ازدستت برمیاد اینه که همراه اون بدبخت بشی 

مگر اینکه خودت میلیاردر باشی 

پس لطفا بافکر حرف بزن 😐 گارد الکی میگیرین نمیفهمم

آره کشش تحمل چندین سال زن ستیزی و زن کشی رو هم ندارن

شما همیشه تو اینجور تاپیکا میخوای بگی مردا بدن و فلان

اصلا با چیزی ب اسم برابری و اینک بد و خوب بین هر دو جنس داریم آشنا نیستی ، البته ادعات میشه ک آشنایی ولی فقط ادعاست.

ی جور حرف میزنی ک انگار زن ستیزی قانون و ظلم هایی ک در حق خانوما شده تقصیر مردای اطرافمونه 

و جالب اینجاست ظلم هایی ک هم در حق آقایون شده رو نمیبینی چون جنسیت زده هستی

الانم میای میگی سیستماتیک سیستماتیک، انگار ک قانون هارو پدر و برادر و مردای اطراف ما گذاشتن ک نسبت بهشون عقده ای شیم

مثل این میمونه ی مرد بگ اگ جنگ شد من باید برم بجنگم، من سربازی میرم، من رو مرز ها میرم، حالا بیام یقه زنارو بگیرم و هی بگم زنا تحمل فلان ندارن و زنا فلانن

هر دو جنس سختی های خودشونو دارن و هیچ کدوم از اون یکی برتر نیس و برای قانون هایی ک دست طرفشون نبوده نباید یقه همو بگیرن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دلم برای خودم نمیسوزهاینکه من خودمم شاغلم با بچه و شوهر و کارهای خونه ولی حداقللللل مسئولیت مالی روی ...

ولی خیلی ها از خانم ها مسئولیت مالی هم دارن و واقعا مسئولیت مالیییییی که حداقل میگیرید فقط برای مرد نیست و حتی همینجا خیلی خاتم ها توش شریکن

خب شاید شوهر این خانم هم دلش برای زنش می‌سوزهمشخصه که همسر باشخصیت و مهربونی داره، خودش هم به شدت مه ...

دقیقا دعوا دارن بابقیه یسری ها 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
خب شاید شوهر این خانم هم دلش برای زنش می‌سوزهمشخصه که همسر باشخصیت و مهربونی داره، خودش هم به شدت مه ...

رجوع کنین به اولین کامنتم که گفتم دلتون برای همسرتون بسوزه نه همه‌ی مردها، اونم به خاطر همسر بودنش نه صرفا مرد بودنش!!!! 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام