2777
2789
عنوان

چه حسی میگیرید بچه ها

167 بازدید | 28 پست

آقا من یه نفر از اعضای  نزیک خانوادم که محرمم نیستیم با هم

تو ی کار خیلییی کمکمون کرد 

در کل خیلی ادم پیگیریه هرکاری بهش بسپری تا درست نکنه ول کن نیست

حالا هی میگه شیرینی میخوام 

منم گفتم اوکی شیرینی یه شام مهمون

میگه نه شیرینی همیشه پولی نیست 

چن سری اشاره کرده که ندی زوری ازت میگیرم 

هرچی من بگم باید قبول کنی

منم هی گفتم اوکیه شام 

اونم میگه نه شام اینا نیست

یه بار اشاره کرد گفت ماساژ 

بچه ها من حس بدی گرفتم ؟ حسم درسته یا غلط؟

اخه اتفاقی اومد خونمون زود رفتم لباس عوض کنم نزاشتم منو ببینه

بعد چند روز بخاطر کارمون پیام داد وسط پیامش گفت پا سفید یا ایموجی بوس فرستاده بود بعد نوشت از دور نشه از نزدیکم میگرم ازت 

اینم بگم اصلااااا ادم بدی نیست و چیزی ازش ندیدم نه از نگاهش نه از رفتارش هیچی

فقط حستونو بهم بگید

حشریت زده به سرش

بعد آدم بدی نیست؟؟؟؟

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم چی میخواد دیگه واضح داره میگه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

حالم بهم خورد بهتره هشدار بدی یهش

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

میگم هیییچ موقه هیچی ندیدم ازش هیچ حس بدیتا این چند روزو دوتامونم متاهلیم

😐😐😐😐

هر چی بیشتر توضیح‌ میدی

بیشتر به هول بودن این آدم پی میبرم

مرد متاهل و خواستار ماساژ از شما؟

گزینه‌ی بلاک این موقع بد میدرخشه

بلاک کن بابا

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

بعد صحبت همسرم شد من گفتم عزیز تر از همسرم برام نیست بعد گفت بعضی رابطه ها هستن از زن و شوهر از پدر ...

متاهلی؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲