2777
2789
عنوان

شوهر هر زه ام زیر بار نرفت ک اون زنه سوار ماشین ما بوده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19474 بازدید | 304 پست

دیگه شده دیگه ب قول خودت بهتر از سربار بودن  تو زندگی مردمه ..والا طلاق بگیری هزا رو یک بدبختی داری نمیگم کارش درست بوده و ..اما مجبوری تحمل کنی فک کن صابکارته.اصلا هم نگو اشتباه دیدم و کشش هم نده درموردش اصلا دیگه صحبت نکن اگه خودش چیزی گفت بگو باشه من اشتباه کردم ک هیچ اما اکه درسته سپردمت دست خدا ...تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ی دعایی هست خانمها میگیرن شوهرشون رو میبندن خیلی هم نتیجه داشته من اطرافم خیلی دیدم اگه تونستی ی ...

ینی چی میبندن

من دلم دیگ دلم باهاش صاف نمیشه

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

اویزش افتاده پشت فرمون عکس پروفایل زنه برا الان نیست برا چندین ماه قبل من ک دقیق نمی دونم چ زمانی با ...

البته اینکه میگید،  تا شما به شوهرت گفتی رفته عکس و اسمشو عوض کرده هم خییییلی مشکوکه 

دعا میکنم اشتباه کرده باشی خواهر

البته اینکه میگید، تا شما به شوهرت گفتی رفته عکس و اسمشو عوض کرده هم خییییلی مشکوکه دعا میکنم اشتبا ...

صبح ک بهش گفتم منتظر شدم ببینم واکنش زنه چ خواهد بود شوهرم شب کار طول روز خونه اس همین ک رفت سرکار زنه هم بلافاصله همه چیو عوض کرد اگه اشتباه کردم چرا زنه ترسید شوهرم چی بهش گفته خب اینا همش نشون میده حسم کاملا درست بوده

آی دی اینستاگرام زنه اسمش بود که بعد کرد محمد؟

ن یه چیز دیگه بود بعد دستاش انگار سن بالاس رفتم تو فالووینگ هاش همش گروه های پاپ کره ای و چیزایی ک دهه هشتادی ها و‌تینج ها دوس دارن دنبال کرده بود

شوهرت چند سالشه؟آره بنظر کم سن نمیاد ، مدل فرمون گرفتنشم به سن بالاتر میخوره

میدونی فک کنم پیج برا دختر یا پسرش بود چون تیم والیبال و این چیزا فالوو داشت 

شایدم دهه هشتادی خودش یه پست گذاشته بود عکس یه نی نی بعد نوشته بود جیگر عمه شوهرمم لایکش زده بود عکسو دیشب همون عکسو اول پاک کرد

جدا شدی؟ خدا اینجور مردا رو لعنت کنه نمی دونی چقدر اون لحظه ک تمام مدارکو انکار میکنن ادم حس جنون به ...

متاسفانه طلاق نداد وقتی بعد ماه ها مدرک رو طوری رو کردم که جای انکار نداشت به غلط کردن افتاد 

تلاش کرد جبران کنه

الان چند سال گذشته ولی مثل سگ پشیمونم که کاش دلم به گریه هاش نمیسوخت و جدا میشدم