2777
2789
عنوان

شوهر هر زه ام زیر بار نرفت ک اون زنه سوار ماشین ما بوده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20132 بازدید | 304 پست
گوشه ی قرآن پشت فرمون تو پروفایل زنه رو ببین

گذاشته که از شوهرت دلبری کنه هر بار عکسو دید .اون طلاهای دستشم‌احتمالا کادویی شوهرت هست براش تو عکس گذاشته بگه مهمه براش🤮🤮🤮🤮🤮🤮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً شوهرت چه جور انکار می کنه با این گندی که زده.

ادعاش گوش فلکو کر کرده همیشه ک من چقدر شوهر خوبی هستم مشخصه زیر بار نمیره با کمال پرویی گفت مشکل از خودته مریضی و شکاک

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

الان یه مدت به روی خودت نیار آروم شو بگو شایدم اشتباه کردم ولی ازحرفایی که زدی نا راحت شدمبعدش که خی ...

وات ساپو امروز اسکن کردم رو گوشیم ولی متاسفانه هر چند ساعت یه بار براش نوتیف میره ک تو فلان دستگاه ان لاین شدید مجبور شدم پاک کنم

ب منم انگ دیونگی زده بود من مدرک داشتم نشونش دادم پیام ها رو باز انکار میکرد ک خط ها قاطی شده

جدا شدی؟ خدا اینجور مردا رو لعنت کنه نمی دونی چقدر اون لحظه ک تمام مدارکو انکار میکنن ادم حس جنون بهش دست میده

خیلی واکنش نشون نده بهش ب نظرم فکر کن رو خودت کار کنی دستت بره تو جیب خودتمردا بی لیاقتن

دعا کن برام بتونم ب درامد برسم موفق بشم و یه روز مثل آشغال از زندگیم پرتش میکنم بره پیش همون هرزه

اسی متاسفانه فکر کنم اره تو ماشین شماست و بنظرم الان فقط باید جرررر بدی شیشه های همین ماشینی ک تو خریدی براش رو بیار پایین 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤