2777
2789

الان اون ۱۷سالو گفتی تاپیک جنجالی بشه دیگه؟

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید جنجالی بشه؟گفتم که بدونین کم تجربه ام زود ازدواج کردم و بلد نیستم چجوری دخالت هارو مدیریت ک ...

چون نتیجشو الان توی کامنتا میبینی

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

چرا باید جنجالی بشه؟گفتم که بدونین کم تجربه ام زود ازدواج کردم و بلد نیستم چجوری دخالت هارو مدیریت ک ...

دیگه ازدواج پر از مسولیت عزیزم سعی کن کمی تو فضای مجازی دنبال سیاست های رفتاری زندگی متاهلی مطالعه کنید خوشبخت بشی

منظورت از دخالت چیه؟اگه چیزی میگه که خوبتو میخاد دخالت نیست بالخره مادرته

همش بدی های شوهرمو میبینه و میگه واقعا عصابم خورد میشه هی میگه برات طلا نمیخره الان که تو خونه مایی پس فردا تو خونه خودت دیگه چی بشه یا مثلا میگه بی عرضه هست عرضه هیچ کاری نداره یا میگه فلانی مثلا یخچال خریده این هیچی نمیخره همه رو ما باید بخریم درصورتی که اونا گفتن شما اگر رسم دارین بگین که ما فلان تیکه رو بخریم مامانم گفت نه

همش بدی های شوهرمو میبینه و میگه واقعا عصابم خورد میشه هی میگه برات طلا نمیخره الان که تو خونه مایی ...

خب حق داره مادره نگرانته دختر

منم سن پایین ازدواج کردم  الان بچه دارم ولی از همون نامزدی نذاشتم کسی دخالت کنه با احترام حرف زدم گفتم حرف شما قبول ولی کار خودمو میکردم 

زیاد سخت نگیر بذار حرفاشو بزنه گوش نده 

به شوهرتم گوشزد کن توام طلا میخای یا هرچیزی که لازم داری

اگر از شوهر تو خونواده‌اش راضی نبودن چرا تو رو بهشون دادن می‌تونستن یه آدم بهتر پیدا کنن

حرف منم همینه اولا میگفت اصلا پول برام مهم نیست دخترمو به پول نمیدم به اخلاق میدم و واقعا هم اخلاق شوهرم عالیه فقط به خاطر سن کمش کم تجربه هست ولی الان همش میگه طلا برات نمیخره برات خرج نمیکنه‌....