2777
2789
عنوان

برا تولدش چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 18 پست
مام قصدمون جدیه واسه اونه براش میخوام سنگ تمام بزارم،،جدییی؟خوشبخت باشیننن😍🥺❤️دعا کن مام بهم برسیم ...

ان شا الله که خیر 

حتما خانواده ها در جریان بگذارید من پدرم پدرش در جریان بودن باز سخت بود 

لایق باشم حتما دعا هم میکنم 

آره ترب و تارا نصب کن ، باز ترب بهتر قسط اولش میدی و سه قسط دیگه هر کدوم با فاصله یک ماه 

من ساعت ارزون خوب ندیدم مگه چینی بخری ، اگه اهل اکسسوری گردن بند اما کفش هم خوبه سایز کفش و سانت پا بپرس بگو بچسبه به دیوار و کف پاشو متر بگذار بهت بگه خیلی دقیق

ان شا الله که خیر حتما خانواده ها در جریان بگذارید من پدرم پدرش در جریان بودن باز سخت بود لایق باشم ...

قربونتوبرم❤️

منم میخوام ب بابام بگم..ولی نمیدونم چطوری شما چطورس گفتین؟من بابام یکم عصبیه🥲و اینکه چند روزه بنظرتون طول میکشه بیاد؟

اخه اگه بگم تابلو میشه😂😭

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونتوبرم❤️منم میخوام ب بابام بگم..ولی نمیدونم چطوری شما چطورس گفتین؟من بابام یکم عصبیه🥲و اینکه چن ...

چه اشکالی داره واقعا من خیلی ازش نظر میخواستم در کادو چون دلم میخواست استفاده کنه و واقعا بعد سه سال که باهمیم الان قشنگ می‌دونم چکار کنم این سورپرایز شدن برای آقایون مهم نیست 

من همسرم منو بیمارستان محل کار خودم و خواهرش دید و واقعا با هدف ازدواج پا جلو گذاشت ازش خواستم زیر نظر خانواده ها باشه ، به مادرم گفتم مادرم به پدرم . بعد یک روز مشخص کردند پدرم ایشون ببینه و حرف زدند بعد دیگه رفت و آمد ها زیر نظر خانواده شکل گرفت 

چه اشکالی داره واقعا من خیلی ازش نظر میخواستم در کادو چون دلم میخواست استفاده کنه و واقعا بعد سه سال ...

جدی؟🥲اخه گفتم سوپرایز شههه مشکل اینجاس الان خواستم سایز پاشو بپرسم انقد سوتی دادم ریدم فهمید نگفتش😂😂😂

من یکم طرز فکرشون قدیمیه مشکلم اونه🥲اون خانوادش میدونن فقط،خانواده من مانده

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)